Ženy narozené ve znamení Ryb: S kým jim to bude klapat podle horoskopu?

Ženy narozené ve znamení Ryb: S kým jim to bude klapat podle horoskopu?
Zdroj: Freepik.com

Ryby, úřadující znamení zvěrokruhu, jsou romantické duše, které ze všeho nejvíce touží po lásce. Jejich snem je harmonický vztah, potřebují ale vhodný protějšek. Podívejte se na to, jak to Rybám klape s jednotlivými znameními zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 02. 2021 13:00

Žena Ryba a muž Beran

V tomto případě se potkává první a poslední znamení zvěrokruhu. Beran celý cyklus otevírá a Ryba jej končí. Rybu na Beranovi přitahuje jeho energičnost a přímočarost, zatímco Beran podléhá tajemnému vyzařování Ryby. Ženy narozené ve znamení zvěrokruhu Ryby se od Berana rády nechají vést, Beran jim však musí dopřát jistý prostor. Bohužel hrozí, že Beran bude příliš dominantní.

Žena Ryba a muž Býk

Spojení Ryby, která je pod patronátem Neptuna, a Býka, jehož vládkyní je Venuše, dává smysl. Takový vztah bude pevný a založený na vzájemné důvěře. Partneři se v tomto případě budou skvěle doplňovat. Býk je prakticky založený a dokáže se o snivou Rybu skvěle postarat. Žena Ryba ho na oplátku inspiruje a ukazuje mu, že život není jen o materiálnu.

Žena Ryba a muž Blíženec

Spojení Ryby s Blížencem by se směle dalo nazvat malým astrologickým experimentem! Ryba je stejně jako Blíženec dvojité znamení, takže v tomto případě se potkávají hned čtyři světy najednou. Ryba je ochotná splnit vše, co Blíženci vidí na očích, ale snadno se stane náladovou a trucovitou. Pro Blížence je proto Ryba často nečitelná a těžko předvídatelná.

Žena Ryba a muž Rak

Ryba a Rak jsou ukázkou harmonického vztahu! Jde o dvě vodní znamení, kdy se spolu snoubí tajemný Neptun a něžná Luna. Oba touží po lásce, rodině a šťastném domově. Ryba dokáže splnit náročná očekávání Raka, ten ji za to zahrne láskou a porozuměním. Jediné, na co si musí dávat pozor, je, aby se ve vztahu trochu nenudili.

Žena Ryba a muž Lev

Ryba a Lev si rozhodně budou mít o čem povídat! Rybu okouzlí lví šarm, Lev propadne jejímu jemnému půvabu. Lvovi nadmíru vyhovuje oddanost Ryb a rád se bude o svou Rybku starat a zahrnovat ji pozorností. Jen si musí dávat pozor, aby ho Ryba neobdivovala slepě a Lev nezačal být příliš dominantní.

Žena Ryba a muž Panna

Ryba a Panna stojí ve zvířetníku přesně proti sobě, proto jsou si podobní i protikladní zároveň. Říká se, že protiklady se přitahují, takže takovýto vztah fungovat může. Panna je velmi praktická a dokáže pro Rybu vytvořit silné zázemí, které tolik potřebuje. Ryba je však velmi emocionální, pro což nemusí mít zemská Panna pochopení.

Žena Ryba a muž Váhy

Setkání Ryby a Váhy slibuje vytouženou harmonii, kdy se spolu sjednotí jemnost, emoce i tajemno. Vztah Ryby s Váhou bude fungovat zejména po duševní a intelektuální stránce, neboť oba milují krásné věci a mají smysl pro spravedlnost. Vytvoří si společně vlastní romantický svět, kam nesmí starosti - a to může být kamenem úrazu.

Žena Ryba a muž Štír

Ryba a Štír bývají velmi častým párem! Jde o dvě vodní znamení, která k sobě mají blízko. Štír Rybu přímo fascinuje, protože dokáže odhalit její skrytou stránku a poodhalit jí mnoho tajemství života. Spojení dvou nejvzdálenějších planet od Slunce, Neptuna a Pluta, dává tomuto vztahu přímo mystický náboj. Jen pozor, aby spolu partneři nezačali bojovat.

Žena Ryba a muž Střelec

Střelec Rybu inspiruje a přitahuje. Na intelektuální úrovni si budou velmi rozumět. Oba se ženou za ideály a potřebují nové podměty. Střelec je však velice svobodomyslný, což Ryba nemusí úplně přijmout, protože sama je velmi oddaná. Ryby mají navíc pomalejší a klidnější životní tempo, což nemusí divokému Střelci sedět.

Žena Ryba a muž Kozoroh

Povaha Ryb a Kozorohů je rozdílná, proto se mohou skvěle doplňovat! Překážky budou vnímat jako výzvy a každý problém je dokáže posílit, když ho vyřeší společně. Kozoroh dokáže Rybu materiálně zabezpečit, což je pro ni velice důležité. Ona bude díky své vrozené empatii skvěle rozumět jeho duši a pochopí každé jeho trápení.

Žena Ryba a muž Vodnář

Ryba a Vodnář jsou si podobní! Oba jsou idealisté, kteří během minuty najdou snad milion společných zálib. Jejich kreativita nezná mezí, takže jejich hnízdečko bude pastvou pro oči. Stanou se z nich milující rodiče, u kterých však hrozí, že budu svoje děti vychovávat až příliš volně. Vodnář také dokáže být dost extravagantní, což Rybě nemusí sedět.

Žena Ryba a muž Ryba

Říká se, že pro Rybu je nejlepším partnerem druhá Ryba! Jejich vztah je harmonický, planetární vládce Neptun jim totiž propůjčuje intuici a empatii. Jejich cílem je udělat toho druhého po všech stránkách šťastným. Ideální je, když je každá Ryba jiná, tedy jedna štika a jedna závojnatka. Pohlídat si však musí finance, neboť Rybky nejsou nejlepšími hospodáři.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články