3 znamení zvěrokruhu, ze kterých se rekrutují nejlepší tátové

Otec má díky mateřské s dítětem mnohem intenzivnější vztah
Zdroj: Pixabay.com

Snad každá žena by ráda věděla, jak dobrým otcem jednou bude její partner. Prozradíme vám, zda pro to právě ten váš má podle horoskopu ty nejlepší předpoklady.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 16. 02. 2021 07:00

Každé znamení zvěrokruhu má jiné životní sny. Zatímco někteří chtějí dosáhnout úspěchu hlavně v kariéře, jiní se raději realizují v rodinném životě. Která znamení budou v roli táty ideální?

Znamení zvěrokruhu Váhy

Muži zrozeni ve Vahách mají velmi vyrovnanou osobnost, která jim pomáhá vyzařovat klid i v každodenních stresových rodinných situacích. Váhy se také hned nevzdávají. Bojují za vyřešení konfliktu a obnovení harmonie.

Znamení zvěrokruhu Štír

Muži Štíři jsou sebevědomí a silní lidé, kteří umějí převzít odpovědnost a najít rovnováhu mezi rodinným a pracovním životem. Vždy usilují o domácí pohodu, jsou velmi dobrými posluchači a tajemství si nechávají pro sebe.

Znamení zvěrokruhu Rak

Muži narozeni ve znamení Raka dávají přednost domácímu krbu před vším ostatním a chtějí pro rodinu jen to nejlepší. Odvedou děti do školy, vyzvednou je ze sportovních aktivit nebo jim uvaří oblíbený oběd. Muži Raci udělají pro své potomky cokoli, jen aby byli šťastní. Zároveň tím ale riskují, že jim pro sebe nezbude mnoho času.

Zda bude muž dobrým otcem, nebo ne, samozřejmě nezáleží jen na znamení zvěrokruhu, ale také na mnoha dalších faktorech. Děti jsou radostí života a být rodičem je někdy sice pěkně náročné, ale rozhodně to stojí za to. Uvidíte, že je to jedna z nejlepších věcí na světě.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články