3 znamení zvěrokruhu, která zrealizují v roce 2023 své sny. Najdete se mezi nimi?

žena, Vánoce, svátky, list, zlatá
Zdroj: Freepik

Rok 2023 začne velmi intenzivní energií, která bude cílit na možné změny. Podívejte se, u kterých znamení zvěrokruhu se projeví hned zkraje. Využijete šance mít se lépe než teď? Zahoďte obavy a začněte žít.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 11. 2022 06:00

Podívejte se, pro koho bude rok 2023 nástrojem ke splnění snů. Je řeč právě o vás?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V roce 2023 se konečně s odvahou pustíte do projektů, o kterých jste zatím jen mluvili a žádné potřebné kroky k jejich uskutečnění jste neudělali. Nebojte se pojmout nadcházející měsíce jako báječnou příležitost ke změně. Hvězdy vám přejí a ukážou vám, jak výzvu správně uchopit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Obraťte se na své blízké, právě ti budou vaším nástrojem, jak se významně posunout. Nečekejte ale, že vše půjde jako po másle. Je tu ještě několik překážek, které musíte překonat, abyste uvěřili, že to ve vás je a opravdu to dokážete. Dovolte životu, aby vás vedl.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Cesta ke spokojenosti, kterou hledáte, tkví ve změně pracovní pozice. Musíte získat odvahu, abyste udělali potřebný krok a vyšli vstříc zážitkům, které vás čekají. Nic nepřijde náhodou, musíte intenzivně hledat a vnímat, když vám bude někdo nabízet změnu. Není na co čekat.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články