3 znamení zvěrokruhu, která hned na začátku roku 2023 překvapí finanční hojnost. Co pro to teď udělat?

3 znamení zvěrokruhu, která hned na začátku roku 2023 překvapí finanční hojnost. Co pro to teď udělat?
Zdroj: Pixabay

Kdo by nechtěl mít rezervu na účtu, luxusní auto, velký dům a cestovat do exotických destinací... Komu se to ale příští rok hned z kraje ledna opravdu povede? Podívejte se, jak si utřídit myšlenky a přijmout hojnost do svého života. Pracovat na tom musíte už teď. Jste připravení?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 11. 2022 06:00

Dostatek financí je většinou pro druhé trnem v oku. Tím spíše, pokud jim samotným se nedaří, zatímco jejich blízký přítel nestíhá sledovat, jak často mu pípají příchozí platby. Ačkoliv v zahraničí už je dávno normální bavit se o svých příjmech, výdajích, kreditkách, u nás je to stále tabu. Podívejte se, co si pro vás hvězdy v tomto směru připravily!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Není překvapením, že Vodnáři se i v roce 2023 zaměří na své finance a budou se je snažit rozmnožit. Prahnou totiž po hojnosti, která poskytne jejich duši klid a životu trochu jistoty a stability. Nejvhodnějším způsobem je započetí vlastního projektu nebo změna pracovního místa. Moc dobře víte, že všechno, co potřebujete, máte už dávno v sobě. Dokud ale neuvěříte, že peníze jsou energie, kterou si vyměňujeme každý den, nikdy nemůžete svou vysněnou částku získat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Uvědomíte si, že sice vyděláváte pěkné peníze, stále ale za ně měníte svůj čas. Chvíle, které byste trávili s rodinou, vám zoufale chybějí. Ještě před koncem roku můžete očekávat velkou událost, která zcela změní vaše myšlení. Velký obnos získáte také prodejem starých věcí, kterých máte doma až nad hlavu. Dlouho jste nechtěli změnit ani barvu závěsů, v roce 2023 to bude ale pořádná jízda, kdy se ničeho bát nemusíte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vyvarujte se nevýhodných půjček, to by vše akorát zhoršilo. Během ledna či února byste mohli potkat osobu, která vám dá lukrativní pracovní nabídku. Bez váhání ji přijmete. Nezapomínejte však také na sebe. Čím jste odpočatější, tím jste efektivnější při plnění úkolů. Svůj zdroj finanční hojnosti naleznete v té činnosti, kterou jste nejraději dělali jako malí. Nyní má potenciál vydělat vám pořádný balík! A jestli pořád čeká na znamení Vesmíru, tak tohle je ono.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články