3 znamení zvěrokruhu, která v dubnu 2022 dosáhnou vysněného příjmu. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která v dubnu 2022 dosáhnou vysněného příjmu. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Peníze vám štěstí nezaručí, bez nich to ale nejde. V době rostoucí inflace pociťujeme více než kdy dřív, že potřebujeme do rodinného rozpočtu přinést o něco více, než tomu bylo doposud. Která tři znamení zvěrokruhu mají v dubnu šanci naplnit své bankovní konto?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 03. 2022 06:00

Peníze a vytoužená finanční hojnost bývá tématem každého měsíce. Nemine týden, kdy by znamení zvěrokruhu neřešila, jak ulevit svému rozpočtu. Jelikož je jaro tradičním obdobím změn a nových začátků, je zde obrovská šance, jak chytit příležitost za pačesy a konečně vyjít vstříc svému štěstí. Čeká v dubnu plné bankovní konto právě vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Bude se vám to zdát až neuvěřitelné, ale vše, o čem jste tak dlouho snili, přichází právě teď. Až když skutečně uvěříte, že můžete mít mnohem víc, než lidé ve vašem okolí, a nemusíte rozjímat nad tím, zda si to skutečně zasloužíte, najdete materiální zabezpečení, o kterém sníte. V dubnu dosáhne váš příjem takové výše, o které se vám před měsícem ani nesnilo.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Duben vám přináší naději. Dlouho to u vás bylo jako na horské dráze, toužili jste po finanční hojnosti, která stále nepřicházela. Možná jste se prali i s nějakými dluhy a nevěděli jste, jak se znovu postavit na nohy. Až teď zjistíte, že když se z nějakých peněz vydáte, může vás to paradoxně dovést tam, kde chcete být. Nepodceňujte sílu myšlenky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Peníze jsou pro vás velké téma, jinak tomu nebude ani v dubnu. Máte však šanci na velmi lukrativní povýšení, které přinese do vašeho života vytouženou hojnost a štěstí. Pokud se nebudete bát trochu v práci zabrat a riskovat v těch oblastech, které to vyžadují, Vesmír by se mohl konečně umoudřit. Jedině tak se vymaníte z toho, co už vám dlouhodobě nevyhovuje.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články