3 znamení zvěrokruhu, která věří na sílu myšlenky a zákon přitažlivosti

3 znamení zvěrokruhu, která věří na sílu myšlenky a zákon přitažlivosti
Zdroj: Pixabay

Síla myšlenky je něco, co dokáže rozhýbat události. Všeho, o čem sníme, můžeme dosáhnout. Tak praví zákon přitažlivosti, který ve své knize Tajemství zpopularizovala spisovatelka Rhonda Byrneová. Kterým znamením zvěrokruhu je tento způsob uvažování vlastní?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 03. 2021 07:00

Byrneová tvrdí, že člověk má moc k sobě přitahovat události pouze tím, že na ně myslí. Podle ní znali tento trik lidé jako Galileo nebo Shakespeare a ve svůj prospěch ho dnes využívá i řada úspěšných podnikatelů, tvůrců i celebrit. Sklony věřit v sílu myšlenek a přitáhnout tak k sobě věci, které si přejeme, mají hlavně tato tři znamení zvěrokruhu.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Ryby jsou neoblomné v přesvědčení, že nikdy nedopustí, aby život dopadl jinak, než si samy přejí. A i když jim vesmír nepřeje, nevzdávají se. Věří, že každá jejich myšlenka má energii, a podle toho také jednají. Neuslyšíte od nich negativní věty nebo proroctví. Věří v dobro v lidech, dobro na světě, a proto je překvapí, pokud se vedle nich objeví lidé, kteří je zradí.

Nemají však v povaze vzdát se, jdou si za svým, dokud toho nedosáhnou. Nemají potřebu ukazovat své úspěchy, a tak pokud zjistíte, jak moc Ryby ve skutečnosti úspěšné jsou, možná vás to překvapí. S nadsázkou jste si mohli myslet, že jde o pomocného pracovníka, a Ryby jsou zatím ředitelem největší biotechnologické společnosti na světě.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci jsou nekonečnými snílky, kteří věří, že pokud si něco opravdu přejí, vesmír jim to dopřeje. Bezmezná víra v úspěšný život a splněné sny je k takové skutečnosti mnohdy dovede. Nepřestávají pracovat na tom, co je pro ně důležité, a nikdy se nevzdávají.

I když o sobě mnohokrát pochybují a tápají, zda jdou tou správnou cestou, věří v ni a často plují s proudem. Nenechte se však zmýlit, že by byli nevýrazní, naopak. Jejich myšlenky jsou často inovátorské a jsou průkopníky nových směrů. Časté pochyby o sobě však plynou z jejich blíženecké podstaty.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Občas jim trvá déle, než si k takovému přemýšlení dojdou, ale pokud ano, pevně si za ním stojí. Motivační řečník Joe Vitale je také jedním ze Střelců, kteří se zákonu přitažlivosti intenzivně věnují. Střelci jsou mistry důvěry v sebe sama a často se navenek považují za skvělé, výkonné a nepřekonatelné, uvnitř je ale hlodá červíček pochybností, jestli na to všechno mají.

Pokud mají vedle sebe vedení, někoho, kdo je nenechá uhnout z cesty, jsou nezastavitelní. Milují meditace, afirmace a hluboké rozhovory o plánech do budoucna. Často hodně přemýšlejí, ale nedají to najevo. Vyžívají se ve svých snech a rádi ukazují, že se mají lépe než ostatní, i když ne tak okatě, jak to umí například Vodnáři. Lpí totiž na tom, aby to, co navenek prezentují, opravdu cítili a měli.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články