Muži do nepohody podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která ženu ocení i nenamalovanou a v teplákách

Muži do nepohody podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která ženu ocení i nenamalovanou a v teplákách
Zdroj: Freepik

Mít vedle sebe muže, před kterým si nemusíte na nic hrát, je obrovská úleva. Občas potřebuje být každá žena sama sebou, s mastnými vlasy, flekem na tričku nebo huňatými ponožkami, schovávající se pod dekou s čokoládou. Který muž vám nikdy nevytkne, že nejste každý den jako ze žurnálu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 10. 2022 06:00

Pokud hledáte muže, který vás bude milovat přesně takovou, jaká jste, a před kterým si musíte na nic hrát, podívejte se na výčet těchto tří znamení zvěrokruhu, se kterými určitě neuděláte chybu. Nikdy by si vám nedovolili říct, že jste přibrala, máte se lépe obléct nebo že snad nevypadáte podle nějakých měřítek. Jdete do toho?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby hledají pravou lásku, tu, která pohltí celé jejich srdce, ačkoliv by to tak muži v tomto znamení rozhodně neinterpretovali. Své ženě jsou ale schopní dát všechno na světě, milují ji, ať je rozcuchaná, pláče nebo se směje z plných plic. Mít vedle sebe Rybu je velký dar, ačkoliv to s nimi není vždy jednoduché. Najdete v ní ale partnera na celý život.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jednoduché to není ani s Blížencem, nikdy však ženu nehodnotí podle jejího vzhledu. Miluje ji v každém jejím životním období, ať trochu přibere, nebo shodí. Pokud budete mít špatný den, nebo vás snad menstruace zažene do teplých ponožek s čokoládou, rádi vám pro ni ještě dojedou - a to kamkoliv! Když milují, tak zkrátka opravdově.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud byste se báli před Střelcem nahodit pleťovou masku, žádný strach. Rád si ji ještě dá s vámi! Jsou neuvěřitelně přizpůsobiví, a dokud cítí ve vztahu vášeň, vůbec nekoukají na to, jak se ženino tělo mění. Mají naprosté pochopení pro tělesné změny po porodu nebo jen ve špatném životním období. Nevyžadují, aby jejich partnerka navštěvovala všelijaké procedury. To ale neznamená, že neumí ocenit, když vám to bude sakra slušet! Na komplimenty jsou experti.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články