3 znamení zvěrokruhu, která by měla začít více pečovat o svůj vztah

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která by měla začít více pečovat o svůj vztah
Zdroj: Freepik

Jste už delší dobu zadaní a myslíte si, že tomu tak bude do konce života? Možná nevidíte, že se do vztahu vkrádá stereotyp a partnera berete jako samozřejmost. Tato tři znamení zvěrokruhu by podle horoskopu měla začít více pečovat o svůj vztah.

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 01. 2023 06:10

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ti zrozenci ve znamení Ryb, kteří žijí v dlouhodobém vztahu, by se měli připravit na zvýšenou míru zodpovědnosti, s níž se budou vyrovnávat jen s obtížemi. V posledních měsících totiž proplouvali vztahem s lehkostí sobě vlastní, aniž by přemýšleli, zda je jejich protějšek spokojený.

Chtělo by to zbystřit a zaměřit se na to, co vám partner i neverbálně skutečně říká. A začít o jeho postoji přemýšlet. Nebojte se, neřítíte se do vážných vztahových problémů, ale trocha pozornosti by vám neškodila.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence bude rok 2023 velmi důležitý, co se týče vztahů - zejména pak těch manželských. Bylo by dobré zrekapitulovat váš dosavadní život, abyste si ujasnili, co vlastně od vztahu očekáváte. V poslední době jste totiž partnerovi nevěnovali zrovna velkou péči, často jste ho brali jako samozřejmost a on může trpět tím, že se mu od vás nedostává potřebných citů.

Nezoufejte ale, osud k vám začne být vřelejší. Problémy, se kterými jste se potýkali, samy zmizí a vám se uvolní prostor pro to, abyste se opět stali milující dvojkou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé narození ve znamení Vah si v posledních týdnech užili obdiv opačného pohlaví, které jim dělalo více než dobře. Jenže zapomněli přitom na svého partnera, který jim z domova dělal bezpečný přístav.

Upadli jste tak do stereotypu v životě i v ložnici a je co napravovat. Naštěstí si to brzy uvědomíte a dlouhodobé city, které k vašemu protějšku chováte, opět zaplanou. Budete-li se jen trochu snažit, dokonce to mezi vámi zajiskří jako na začátku vašeho vztahu, kdy jste se jeden druhého nemohli nabažit.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články