Velký rozbor ascendentů pro znamení Blíženců: Kdo oplývá inteligencí a komu není radno věřit?

BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.):
Zdroj: Pixabay

Blíženci umějí udělat skutečně pozdvižení! Jsou nestálí a často nerozumějí ani sami sobě. Na druhé straně jde o srdečně osoby, v jejichž společnosti si užijete mnoho zábavy. Co předurčují Blížencům jednotlivé ascendenty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Blíženců?

Ascendent ve Vodnáři

Blíženci nesnášejí samotu. Ascendent Vodnáře v nich ještě podporuje závislost na někom druhém. Často navazují toxické vztahy, neumějí se rozcházet s těmi, kteří jim ubližují, a visí na těch, kteří jim dávají málo lásky. Je to jako s opuštěným psem. Když vám někdo projeví jen trochu zájmu, okamžitě reagujete.

Ascendent v Rybách

Ryby podporují vynalézavost a životní energii. Blíženci jsou velmi oblíbené znamení, které je v každé společnosti vítaným hostem. Tento ascendent jim propůjčuje ještě notnou dávku empatie, která z nich dělá perfektní posluchače cizích problémů. Ostatní je za to milují.

Ascendent v Beranu

Podporuje v Blížencích přelétavost a nestálost. Nevydrží ani v práci, ani v partnerském vztahu. Závazků se děsí, neumějí si vzít ani hypotéku. Často se u nich vyskytují výkyvy nálad, jsou hádaví až hysteričtí. Tvrdohlavost Berana se zde totiž pere s éteričností Blíženců.

Ascendent v Býku

Umocňuje v Blížencích jazykové nadání a inteligenci. Často se z těchto lidí stávají světoznámí vědci, mají talent na matematiku. I proto však mnohdy zpochybňují názory druhých a neumějí konstruktivně diskutovat.

Ascendent v Blížencích

Bývají často sobečtí, rychle zapomínají na pomoc, kterou jim poskytli druzí. Lžou bez zaváhání a často mají problémy s financemi. Na druhé straně jsou srdeční a umějí se postavit za ty, které skutečně milují. Protože když se zamiluje Blíženec v Blíženci, i hory se hýbou.

Ascendent v Raku

Neuvěřitelně pozitivní Blíženci s ascendentem v Raku vás nikdy nenechají na pochybách, že máte vedle sebe toho správného člověka. Milují svou rodinu a fungují vždy na sto procent. Bývají skvělými rodiči, které děti milují i v pubertě!

Ascendent ve Lvu

Mívají hrůzu, když na ně někdo v partnerském vztahu příliš tlačí. Na každé rozhodnutí potřebují dostatek času. Dělá jim potíže vyjádřit své emoce a přijmout k někomu doživotní závazek. Mají zálibu v dobrodružství a bývají náruživými cestovateli.

Ascendent v Panně

Panna zde tropí trochu nesnáze s komunikací. S tou normálně Blíženci nemívají vůbec problém, s tímto ascendentem se však uzavírají do sebe a bývají samotáři. Často druhým vyčítají laskavost, kterou pro ně udělají. Ve svých názorech bývají nestálí.

Ascendent ve Vahách

Bývají neklidní a nedůvěřiví. Trvá jim, než si druhé pustí k tělu a často nevěří svým názorům. Hledají si práci, kde se nemusejí potkávat s velkým počtem lidí. Nejlépe je jim v prostředí, které důvěrně znají. Do větších experimentů se nepouštějí, často dlouhá léta nezmění ani barvu vlasů.

Ascendent ve Štíru

Snaží se obcházet pravidla a nezřídkakdy na to doplatí. Jdou až za hranice svých morálních zásad, aby dosáhli vytouženého úspěchu. Tají své problémy a snaží se je vyřešit po svém. To vede k ještě vážnější situaci. Skvělí jsou ale v partnerské životě, tam by se rozdali.

Ascendent ve Střelci

Pohodáři, kteří nezkazí žádnou legraci. Nehádají se a doma vždy udržují pohodu. Vše řeší v klidu a nevytvářejí si žádné domněnky. V životě bývají velmi úspěšní a často si zajistí i finanční svobodu. Tíhnou k nomádskému životu a touží žít u moře.

Ascendent v Kozorohu

Vypadají mladší než skutečně jsou, mladistvý vzhled je provází celým životem. Jsou oslňující a touží po pozornosti. Potřebují být neustále ujišťováni o tom, že jsou pro vás ti jediní a praví. Lásku vidí v materiálních věcech. Oslníte je dárky a penězi. Na řeči a velká slova si příliš nepotrpí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články