Horoskop pro ženy: 3 znamení zvěrokruhu, která mají sklony k tloustnutí

Horoskop pro ženy: 3 znamení zvěrokruhu, která mají sklony k tloustnutí
Zdroj: Freepik

Každá jsme krásná, pár kily navíc není třeba se trápit. Pokud vás ale zajímá, jak to máte s dietami podle horoskopu, podívejte se, zda nepatříte mezi tři znamení zvěrokruhu se sklony k tloustnutí.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 05. 2023 05:26

Podle horoskopu hubnutí existují tři znamení zvěrokruhu, která milují jídlo, život a zážitky, což se občas projeví na jejich figuře. Tady jsou!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ženy narozené ve znamení Býka někdy mají sklony k tloustnutí. Touží totiž po smyslových požitcích. Býčice potřebují pravidelnou a vyváženou stravu během dne a měly by se naopak vyvarovat večernímu tláskání. Zapomenout by měly na máslo a bílé pečivo, naopak je dobré do jídelníčku zahrnout kořenovou zeleninu, ovoce a bílý jogurt. Potřebují také pohyb, který musí být přiměřený. Rozhodně se nesmí přepínat!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně patří mezi ženy, které si zpravidla s ničím nedělají těžkou hlavu, takže si ani nemusí všimnout, že krapet přibraly. Měly by však věnovat větší pozornost tomu, co vůbec jedí. Vhodné potraviny jsou vejce, ryby a nízkotučné sýry. Důležitá je kvalitní snídaně, večeře už musí být hodně lehká. Blíženkyně potřebují pohyb, ale na rozdíl od ostatních znamení jim postačí dlouhé procházky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ženy narozené ve znamení Ryb si váhu i zdravotní stav hlídají, protože chtějí být dlouho mladé a krásné. Uškodit jim může jakýkoliv vnitřní neklid, který se může nehezky odrazit právě na jejich zevnějšku. Ryby by proto měly myslet pozitivně a dělat věci, z nichž mají radost. Vhodné jsou aktivity, které souvisejí s vodou, třeba plavání či vodní aerobic.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články