Horoskop psaný rozklepanou rukou: Z čeho mají strach jednotlivá znamení zvěrokruhu

Horoskop strachu: Čeho se obávají jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Unsplash

Každý člověk má slabé stránky, z nichž plyne jeho strach a nejistota. Obavy jednotlivých znamení zvěrokruhu se mohou lišit. Podívejte se proto, jaké slabosti vesmír předurčil právě vám!

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je velice aktivní a činorodý, proto má velký strach z toho, že by tomu tak nemuselo být vždy. Bojí se vlastní bezmoci a situace, kdy nebude moci nic udělat. Také ho děsí představa, že za něj budou v životě rozhodovat jiní a on bude muset jen nečinně přihlížet.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se bojí neznáma a změn. Jsou to příznivci starého dobrého pořádku, kteří jen neradi mění zvyklosti. Býci jsou také materiálně založení, proto je děsí představa, že se ocitnou zcela bez příjmů. Nestabilní zaměstnání a nejistý příjem je stresuje.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mají kolem sebe rádi hodně lidí. Bojí se tedy, že zůstanou sami a opuštění a nikdo o ně nebude mít zájem. Právě proto mívají zejména v mladším věku více želízek v ohni. Chtějí si pojistit to, že nebudou v životě sami. Určitou jistotu najdou až s nalezením toho pravého.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak je milující znamení, pro které je rodina vším. Rak je úzkostný, pokud jde o jeho partnera a potomky. Nic ho neděsí více, než že by se jim mohlo něco stát. Má také velký strach z nevěry svého protějšku, proto si ho hýčká a střeží jako oko v hlavě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je rád středem pozornosti, proto se bojí, že o něho lidé nebudou mít zájem a označí ho za naprosto nudného. Lev je také velice soutěživý a touží po uznání. Proto se vždy trochu obává, že se objeví někdo lepší, kdo ho předčí a úplně zastíní.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou velice kritické, touží po dokonalosti, proto se bojí vlastního selhání. Panna vždy věří, že mohla být ještě o něco lepší, než byla a je na sebe tvrdá. Příslušníky tohoto znamení děsí také jakýkoli chaos a nepořádek. Panna chce být zkrátka královnou situace.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se bojí, že nebudou oblíbené. Proto raději odkývají i něco, s čím úplně nesouhlasí a k smrti nerady říkají lidem nepříjemné věci. Co Váhy přímo nesnáší, je nespravedlnost. Představa, že něco odnesly, aniž by si za to samy mohly, je pro ně naprosto příšerná.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je spíše uzavřený, proto nechce, aby o něm lidé všechno věděli. Bojí se, když hrozí, že vypluje na světlo nějaké jeho tajemství. Štír se také bojí zrady, zejména ze strany partnera a přátel. Rozčilený a zrazený Štír se pak nebojí použít svůj jed, pamatujte na to.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je velice svobodomyslný, proto ho děsí představa jakéhokoli omezování. Potřebuje být volný, proto se dlouhou dobu snaží vyhnout závazkům. Ve vztahu musí dýchat. Jeho noční můrou je, že bude mít partnera, který ho bude dusit a pomyslně svazovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh má potřebu stoupat, proto se bojí, že v životě uvízne na mrtvém bodě. Že nebude mít o co usilovat, nebo pro něj bude jeho cíl nedosažitelný. Pro Kozoroha je také důležité, aby měl rodinné zázemí, proto ho děsí představa, že bude bez svých blízkých.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je originální, proto má strach, že lidé nebudou rozumět jeho nápadům a myšlenkám a on nenajde spřízněnou duši, se kterou by mohl všechno sdílet. Vodnář se také bojí toho, že jeho samotného tvůrčí nápady opustí a stane se šedou myší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou milující a oddané, proto se bojí, že v životě narazí na člověka, který tyto hodnoty vyznávat nebude a milé Rybce dost ublíží. Ryby mají také strach ze samoty a z opuštěnosti, proto si miláčka hlídají a chtějí s ním trávit veškerý možný čas.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články