Silné stránky podle horoskopu: Beran je rozený vůdce, Býk skvěle zajistí partnera

Silné stránky podle horoskopu: Beran je rozený vůdce, Býk skvěle zajistí partnera
Zdroj: Pixabay

Každý člověk je jiný a od každého také můžeme čekat úplně něco jiného. Díky horoskopu se však můžeme dopředu připravit na osoby, se kterými přijdeme do styku. Jaké mají vlastnosti jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Jana Jánská
Jana Jánská 19. 01. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran má obrovskou schopnost prosadit se, utvrdit se ve správnosti svého konání. Je aktivní, odvážný a je ochoten chopit se iniciativy. Energii nasazuje konstruktivně. Beran je také přirozená osobnost, která se dokáže oddat svým tělesným pudům. V průběhu života rozvíjí vrozené vůdcovské schopnosti a je velmi cílevědomý.

Pět vlastností, pro které budete Berana milovat: Umí se prosadit, cílevědomost, touha vést, nadšení, odvaha

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Má schopnost se distancovat od špatného jednání a materiálně se zajistit. Dokáže si vytvořit vlastní svět (duševní i materiální), má vlastní životní styl a bohatý vnitřní život. Těžiště jeho chování přitom spočívá v rozvoji vlastní hodnoty a umění si užívat. Za svým cílem jde Býk vytrvale. Je praktického založení.

Pět vlastností, pro které budete Býka milovat: Neústupnost, smysl pro humor, svědomitost, schopnost zajištění, pečlivost

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Člověk narozený ve znamení Blížence disponuje schopností přesně se vyjadřovat, často to doprovází živá mimika a gestikulace. Rád vystupuje na veřejnosti, je nadaný na učení, mnohostranný, rétoricky schopný, a proto jsou ceněny jeho komunikační schopnosti. Dokáže logicky myslet, rozvíjí své praktické a technické dovednosti. Jeho zvláštní silnou stránkou je schopnost získání informací.

Pět vlastností, pro které budete Blížence milovat: Energičnost, radost ze života, touha po vědění, schopnost se učit, diplomatický um

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Typický Rak se vyznačuje vysokou schopností vnímat, má schopnost duševní lásky a něžnosti. Umí přijímat i předávat pocit bezpečí. Ostatní bere takové, jací jsou a akceptuje je. Zvláštní znamení: Během jídla by se neměly probírat problémy, u Raka by se to mohlo odrazit v oblasti žaludku.

Pět vlastností, pro které budete Raka milovat: Radost ze vztahu, citové založení, idealismus, rád sdílí vše s partnerem, starostlivost

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je schopný samostatně pracovat a podávat dobrý výkon. Sám se může řídit, vybudovat firmu, rozvíjet své tvůrčí schopnosti a pedagogický um. Jedním slovem – vystihuje ho seberealizace. Konstruktivní Lev je i v partnerském svazku velmi činorodý a uvolněný.

Pět vlastností, pro které budete Lva milovat: Sebedůvěra, organizační talent, vůdčí osobnost, odvaha, srdečnost

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna se naučila ukazovat svoje city a pocity. Má velmi vyvinutou schopnost vnímat a pozorovat. Umí dobře analyzovat, má cit pro ekonomii a je schopna s láskou pečovat sama o sebe, o svůj charakter. Má však také někdy příliš vysoké požadavky na dokonalost a výkony své či ostatních.

Pět vlastností, pro které budete Pannu milovat: Pečlivost, pořádkumilovnost, analytické myšlení, životní spokojenost, píle

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah jsou schopny navazování kontaktu a partnerství. Díky kompromisům a výběru nacházejí správnou míru, vyrovnávají vnější s vnitřním. V partnerství platí pravidla rovnosti, erotické schopnosti se rozvíjejí. Váha si sama pro sebe najde svůj vkus. Potřebuje ale ohleduplnost a sympatii.

Pět vlastností, pro které budete Váhu milovat: Společenskost, touha po uplatnění, umělecké založení, šarm, smysl pro spravedlnost.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Je schopný vést vztah, má vlastní názor, je schopný proměny a změny, nachází vlastní cestu. V práci je pilný a přesný, proto ho často povyšují a dokáže materiálně zajistit sebe i své nejbližší. Stejně jako Kozorozi se však i Štíři nedokáží ničeho vzdát, což platí právě pro majetkové věci.

Pět vlastností, pro které budete Štíra milovat: Silná vůle, vytrvalost, odvaha, idealismus, nadprůměrná vitalita

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec má schopnost skvěle se vyjadřovat (někdy až trochu nediplomaticky), je otevřený a tolerantní, schopný se vzdělávat. Dokáže vybudovat a dále rozvíjet partnerský svazek. Má vlastní světonázor a nachází smysl svého života. Důležité jsou pro něj osobní a ideové svobody, pak se dokáže nadchnout pro každou maličkost.

Pět vlastností, pro které budete Střelce milovat: Velkorysost, idealismus, životní elán a optimismus, množství nápadů, upřímnost

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh zná zákony života. Své vědomí zaměřuje na uskutečnění cílů. Je koncentrovaný, má vlastní měřítka, pracuje plynule a je vnitřně i zvnějšku stabilní a vyrovnaný. Bere život vážně, umí být duchaplný, pořádkumilovnost, zná své hranice.

Pět vlastností, pro které budete Kozoroha milovat: Píle, smysl pro realitu, vytrvalost, pracovitost, věrnost

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Člověk narozený ve znamení Vodnáře je schopen se sám osvobodit od vnitřních tlaků, podporuje emancipaci. Dokáže prožívat svobodu a nezávislost, jeho postoje vůči okolí jsou přátelské povahy. Je schopen se sám změnit a mívá dobrou intuici.

Pět vlastností, pro které budete Vodnáře milovat: Dokáže se vcítit, ochota pomáhat, originalita, láska k lidem, velmi dobré komunikační schopnosti

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mívají mnoho předtuch a duševních vjemů. Přes svoji zdrženlivost dokáží vnímat svá práva a nést odpovědnost. Ryba je schopna nahlédnout do pozadí dění a rozplétat destruktivní vzorce chování a myšlení. Zrozenci ve znamení Ryb také přispívají k řešení problémů ostatních lidí.

Pět vlastností, pro které budete Rybu milovat: Inspirativnost, trpělivost, skromnost, nerada se hádá, věrnost rodinnému krbu

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články