Velký rozbor ascendentů pro znamení Vodnáře: Kdo bývá úspěšným vůdcem a kdo je oddaný rodině?

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.):
Zdroj: Pixabay

Vodnář je hned po Štíru jedno z nejobávanějších znamení zvěrokruhu. V našem novém seriálu se podívejte, co se stane, když se k tomu přidá jeden z ascendentů. Komu pomůže v pracovní oblasti a kdo je naopak absolutní lůzr, co se týče vztahů?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Vodnáře?

Ascendent ve Vodnáři

Vodnář ve Vodnáři je vážně silné kafe. Tito lidé často nevědí, co vlastně chtějí a dělá jim problém cokoliv dokončit. V práci bývají nestálí a často mění zaměstnání. Musejí na sobě hodně pracovat, aby pochopili, jakou cestou v životě jít.

Ascendent v Rybách

Ryby zjemňují jindy tvrdou povahu Vodnáře. Jde o lidi, kteří jsou zaměření na rodinu a partnerské vztahy. Nebudují kariéry a netouží po luxusních domech. Mnohem důležitější pro ně je, ke komu večer ulehají a jaké mají kolem sebe přátele.

Ascendent v Beranu

Vodnář v Beranovi je perfektním příkladem úspěšného vysoce postaveného manažera, který se nebojí žádné výzvy. Jdou si tvrdě za svým a mají jasno, co v životě chtějí. Umějí velmi dobře zpracovat kohokoliv, koho na své cestě potkají.

Ascendent v Býku

Býk dává Vodnáři neuvěřitelné zapálení pro věc. Tito lidé nikdy nic nevzdávají a jsou svému okolí přirozeným vůdcem. Cokoliv si umanou, hravě zvládají. Bývají skvělými přáteli, kteří neprozradí žádné tajemství. Mít je ve své životě je skutečné štěstí.

Ascendent v Blížencích

Občas jim dělá problém se rozhodnout, co od života vlastně očekávají, nikdy se však nepřestávají snažit. Hledají cesty, jak dosáhnout vysněného cíle a nikdy necouvnou. V partnerských vztazích však mívají problémy. Lehce se zamilují a inklinují až k závislosti na partnerovi.

Ascendent v Raku

Ti, kteří nezkazí žádnou zábavu a vždy jsou tu pro ostatní. Rak jim dává touhu po rodině, která Vodnáři jinak chybí. Díky tomuto ascendentu je Vodnář mnohem menší individualista a nechává své ego spát. V práci bývají úspěšnými vůdci, kolegové je přímo milují!

Ascendent ve Lvu

Lev je přirozený vůdce, který chce vynikat. Vodnáři to v sobě mají zakořeněno také, proto tento ascendent jen umocňuje jejich mnohdy narcistní povahu. S tímto ascendentem však mají velký úspěch v práci. Nezkazí žádnou legraci a vždy pomohou svým kolegům.

Ascendent v Panně

Vodnáři a Panny si rozumějí i normálně, proto je toto ideální kombinace. Panna je často zadumaná a ráda vede hluboké rozhovory, to Vodnáři přímo milují. S tímto ascendentem se z nich tak často stávají filozofové, psychologové či dokonce politici.

Ascendent ve Vahách

Tady je to jasná výhra! Váha trochu koriguje jindy divokou povahu Vodnáře, zároveň mu však dává odvahu snít. Lidé s tímto ascendentem nežijí průměrný život, to je pro ně nuda. Chtějí naopak stále víc. Na druhé straně často řeší chmury, o kterých s nikým nehovoří.

Ascendent ve Štíru

Štír je s Vodnářem poměrně nebezpečná kombinace, která činí problém v mezilidských vztazích. Neumějí komunikovat, často lžou a předstírají, že jsou lepší, než je tomu ve skutečnosti. Jejich problém plyne z nízkého sebevědomí.

Ascendent ve Střelci

Nebojí se ukázat ani svou zranitelnou stránku a nikdy si na nic nehrají. Jsou perfektními partnery a i jejich přátelé je milují. Umějí se vypořádat s každou krizovou situací, nikdy nekřičí či nejsou arogantní. Okolí je však mnohdy má za vypočítavé.

Ascendent v Kozorohu

Perfektní souhra, která zkrátka funguje. Kozoroh se s Vodnářem perfektně doplňuje, ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat. Nikdy se nepodceňují, zároveň však necítí potřebu chvály od ostatních. Lidé s tímto ascendentem jsou skvělými manžely a dbají na tradice.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články