Katka (29): Přítel vzal Silvestr do svých rukou. Musím říct, že to byl jeden z nejlepších

Katka (29): Přítel vzal Silvestr do svých rukou. Musím říct, že to byl jeden z nejlepších
Zdroj: Freepik

Katka chtěla Silvestra trávit s bandou kamarádů, ale její přítel chtěl zůstat doma. Nakonec bylo po jeho. Měl připravený večer plný erotických her, na které Katka jen tak nezapomene.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 01. 2022 08:00

S Patrikem (35) jsme se pořád nemohli shodnout, jak budeme trávit Silvestra. Já prahla někam vyrazit s naší partou. Tomu se přítel bránil a dával přednost domácí pohodě. Nakonec si svůj nápad nenechal vymluvit. Nicméně mi přislíbil, že nebudu litovat.

Přítel chtěl být na Silvestra doma

Byla jsem trochu naštvaná, že budeme doma. Představa, že si namažeme jednohubky a budeme celý večer koukat na televizi, mě děsila. Patrik ale řekl, ať nechám všechno na něm a nic nechystám. ,,Letos to celé připravím já, tak se pohodlně usaď a uvolni se,“ řekl a nalil mi první skleničku šampaňského.

Když jsme láhev dopili, vyzval mě, abych si na sebe vzala několik vrstev oblečení. ,,Co to bude zase za blbost?“ běželo mi hlavou. Usedli jsme nabalení na zem, Patrik vzal prázdnou láhev od šampusu a roztočil ji. ,,Pamatuješ na hru flaška?“ otázal se a mrkl na mě. Během hodinky jsme seděli na zemi úplně nazí.

Začínalo se mi to celé líbit. Otevřel nám k tomu další láhev bublinkového moku. Chtěla jsem se obléct, ale to mi zakázal. ,,Ne, ne, jen zůstaň hezky nahá,“ zadržel mě a naše oblečení hodil za sebe. ,,Teď nás čeká večeře,“ zašeptal a došel pro předem připravené tácy. Byly na nich naše oblíbené mořské plody, oříšky, kvalitní sýry a nějaké ovoce.

Připravil si pro nás erotický program

,,Mám hlad, budu jíst jako první,“ řekl a vyzval mě, abych si lehla na zem. Na tělo mi vyskládal jídlo. Možná to někomu přijde nechutné, ale mě to děsně rajcovalo. Sýr příjemně chladil. Ten mi totiž Patrik položil okolo bradavek. ,,Hra má jedno pravidlo. Nesmí se jíst rukama,“ poznamenal a pusou si vzal první kousek sýra.

Tělem mi proudilo takové vzrušení, že jsem měla neuvěřitelnou chuť na sex. Patrik si mě parádně vychutnával. Jasně jsem cítila, jak vlhnu a že už to moc dlouho nevydržím. Pak se naše role prohodily. Já mu dala do rozkroku své oblíbené hroznové víno. Jazykem jsem si ho vsunula do pusy a vychutnávala si tu chuť.

Patrik lehce zasténal. V jeden moment jsem potřebovala sousto zapít. Jak jinak než bublinkami. Když jsem měla plnou pusu, Patrik mě požádal, abych vzala do úst i jeho penis. Společně s bublinkami jsem mu ho masírovala, až Patrik sténal jako smyslu zbavený.

Přítelovu iniciativu jsem maximálně ocenila

,,Čeká nás ještě jedna věc,“ řekl a zavedl mě do koupelny. Kolem vany byly připravené květiny a on už jen zapálil svíčky. Naložili jsme se do koupele, popíjeli šampus a hořeli ukrutnou touhou se pomilovat. Natahovali jsme to celé ještě asi hodinu. Nevlítli jsme na to jak zvířata, ale dali jsme si záležet i na předehře.

Během ní i samotného sexu jsem stihla tři naprosto dokonalé orgasmy. Když přišla půlnoc, nazí jsme si přiťukli a vstoupili do dalšího roku. Musím říct, že to byl jeden z nejlepších Silvestrů, jaké jsem kdy zažila. Patrik mě svojí iniciativou mile překvapil. Náš vztah tím posunul zase o něco dál. Zatímco našim kamarádům bylo druhý den zle z přehršle alkoholu, my si vyšlápli na Milešovku, kde mě Patrik požádal o ruku.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články