Miloš (28): Partnerka bere milování jako kardio cvičení. Když se jí nehodí do plánu, odmítne mě

Miloš (28): Partnerka bere milování jako kardio cvičení. Když se jí nehodí do plánu, odmítne mě
Zdroj: Pixabay

Když Milošova partnerka Sabina přibrala, chtěl, aby se znovu dala do formy. Ta na to bez váhání přistoupila. Dopřála si trenéra a postupně se začala rýsovat. I když se to Milošovi líbilo, vadila mu jedna věc. Začal postrádat sex.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 12. 2021 14:00

Nejsem první ani poslední chlap, co má doma ženskou, která je posedlá svým vzhledem. Vlastně jsem byl vždycky rád, že se o sebe Sabina (26) stará. Ovšem čeho je moc, toho je příliš. Sabina je posedlá svým tělem, čímž v jednu chvíli ohrožovala náš vztah.

Požádal jsem přítelkyni, aby zhubla

Jsme spolu dost dlouho na to, abych věděl, co si mohu dovolit. Když se mi zdálo, že Sabča nějak kyne, hned jsem ji na to upozornil. Vzhledem k tomu, že je pro ni vzhled důležitý, na nic nečekala a začala se sebou něco dělat. Nejlepší způsob, jak se zbavit kil, bylo jíst zdravě a vyváženě. To Sabina moc dobře ví, takže se uskromnila v jídle a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Během pandemie koronaviru ovšem začala Sabina zase přibírat. Nezůstal jsem v roli tichého pozorovatele a opět ji přiměl k tomu, aby zhubla. Shodou okolností si toho všimla i její vypracovaná sestra Míša.

K narozeninám jí zaplatila trenéra, aby Sabinu naučil správné cviky. Tehdy jsem tajně Míše děkoval. ,,Počkej, ta bude vysekaná jako blázen,“ naznačovala mi. ,,Radek je totiž nejlepší trenér široko daleko. Podívej se na mě,“ pronesla a poplácala se na pekáči buchet. Míša vypadá spíš jako chlap. Je samá šlacha a sval.

Začala kvůli cvičení odmítat sex

Nenapadlo mě, že by se Sabině mohl dril ve fitku zalíbit. Z každého setkání s Radkem ovšem chodila nadšená. ,,Musím si začít počítat kalorie,“ sdělila mi při přípravě večeře. ,,Proč jako?“ nechápal jsem. ,,Potřebuji nabrat svalovou hmotu. Musím se teď hodně zaměřit na bílkoviny a zapojit víc kardio cvičení do našeho plánu,“ zaznělo.

Když dochodila těch několik zaplacených hodin, koupila si sama další. Najednou byla v posilovně 6x týdně. Domů si pořídila rotoped a začala běhat. Je úžasné, jak lidské tělo funguje. Sabina se zbavila tukových buclánků a začala se rýsovat. Krásný zpevněný zadek, pevná prsa a útlý pas.

Akorát nám to začalo skřípat v posteli. ,,Dneska ne, miláčku. Musím regenerovat,“ odstrčila mě při pokusu o sex. ,,Tak regeneruj, já to zvládnu za nás za oba,“ zkoušel jsem to dál. Sabina mi vražedným pohledem dala najevo, že to myslí vážně. Sex byl u nás najednou tabu. Prokazatelně to souviselo s cvičením.

Nakonec jsme našli kompromis

Když chce chlap sex, udělá skoro všechno. Jednou se mi konečně po dvou měsících podařilo vychytat dobrou chvilku. Znovu jsem rozjel svoje divadélko, které mělo končit sexem. ,,Dneska by to šlo. Ještě jsem neměla žádné kardio, tak to musí být něco svižného,“ instruovala mě a zapnula si k tomu chytré hodiny. Viděl jsem, jak na nich má nastavené cvičení s názvem Smíšené kardio.

Ulítlé? Možná. Nakonec spálila docela dost, zpocení jsme byli oba, takže spokojenost zavládla na obou stranách. Nechci ji odrazovat od něčeho, do čeho je zapálená, jen na mě nesmí zapomínat. Pokud bere náš sex jako cvičení, já s tím problém asi nemám. Nakonec je to celkem příjemná změna. Našli jsme docela náročné polohy, které s nadsázkou řečeno vydají za zvedání činek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články