David (36): Manželka se zbláznila do hubnutí. Netuší totiž, co mě ve skutečnosti rajcuje

David (36): Manželka se zbláznila do hubnutí. Netuší totiž, co mě ve skutečnosti rajcuje
Zdroj: Freepik

Každý máme pro něco slabost. Ta Davidova spočívá v tom, že ho přitahují pouze obézní ženy. Dalo mu práci takovou najít a přesvědčit ji, že jemu nadváha nevadí. Po svatbě ale lékař Monice doporučil, že by měla zhubnout. Monika se do toho s vervou pustila, což Davidovi udělalo tlustou čáru přes rozpočet.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 06. 2021 13:00

Vždycky se mi líbily plnoštíhlé holky. Kamarádi to nedokázali pochopit a ani já netuším, proč to tak je. Mám prostě rád, když je ženskou za co chytit. Doufal jsem, že si takovou jednou i vezmu.

Toužil jsem po boubelce

Když mě někde oslovila hubená holka, od začátku jsem věděl, že vztah s ní nebude fungovat. Bylo celkem jedno, že mi sedí povahově. Já potřeboval, aby nám to klapalo i v posteli. Hubená holka mě nevzrušovala. Smířil jsem se s tím a hledal cíleně jen holky s nadváhou. Jenže i to s sebou neslo komplikace. Plnoštíhlé holky mají nízké sebevědomí a myslí si, že je nemůže mít nikdo rád.

Hledal jsem ženy tohoto typu na seznamce. Nebylo to zrovna jednoduché, protože byly vážně dost nedůvěřivé. Dlouho jsem čekal, než mi vůbec nějaká odpoví. Pak mi přišla zpráva od Moniky. Začali jsme si psát a já velmi tlačil na osobní setkání. Ona mě pořád upozorňovala, že ztrácím čas, protože je tlustá a nebude se mi líbit.

Nakonec jsem ji přemluvil a těšil se na ni. Přišla vskutku boubelatá holka. Měla krásný úsměv a dobrých sto padesát kilo. Pro mě byla dokonalá. Ona to ale viděla jinak a pořád se přede mnou shazovala. Trvalo mi měsíce, než jsem ji přesvědčil, že se mi líbí právě proto, jaká je a jak vypadá. Těžko se jí tomu věřilo. Když jsem to nevzdal ani po půl roce, pochopila, že to myslím vážně.

Doktor jí řekl, aby zhubla

Chodili jsme spolu čtyři roky a já byl v sedmém nebi. Nikdo nedokázal pochopit, že se mi Monika vážně líbí a velmi mě vzrušuje. V posteli to bylo něco úžasného. Už jsem nechtěl na nic čekat a požádal ji o ruku. Konala se svatba, kde všichni kroutili hlavou nad tím, koho si beru. I moje matka měla nejapné poznámky ohledně snoubenčiny váhy. Bylo mi to ale jedno. Já to tak chtěl, měli jsme se rádi. Další dva roky byly jako v pohádce.

Monika dokonce přibrala ještě dalších osm kilo a já skákal do nebes. Začali jsme mluvit o založení rodiny. Monika navštívila svého gynekologa, který ji vyzval, aby nejprve zhubla, než se začneme pokoušet o dítě. Přišla domů odhodlaná, že to dokáže. Mně se v tu chvíli zhroutil svět. Přemlouval jsem ji, aby to nedělala.

Jako hubená mě nevzrušuje

Její touha po dítěti byla ovšem tak silná, takže se rozhodla radu lékaře poslechnout. Začala se pravidelně hýbat, upravila si jídelníček. Tím, že měla co shazovat, to šlo celkem rychle. Během prvního roku měla dole dvacet dva kilo. Další rok dvacet pět. Ona zářila jako sluníčko, ale já upadal do depresí. Ztrácela se mi před očima. Jejích sto kilo mi najednou bylo málo.

Přestala mě přitahovat, nedokázal jsem s ní spát. Ona na dítě skoro zapomněla a hnala se za dokonalou postavou. Dnes má sedmdesát pět kilo. Chce si nechat odstranit nadbytečnou kůži, a pak se ještě zpevnit. Už se mi nelíbí. Její hubené tělo mě vyloženě odpuzuje. Už nikdy nebude vypadat jako dřív, o tom jsem přesvědčený.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články