Ivan (46): Žena se vymlouvala na bolest hlavy a nechtěla se mnou spát. Důvod mě srazil na kolena

Ivan (46): Žena se vymlouvala na bolest hlavy a nechtěla se mnou spát. Důvod mě srazil na kolena
Zdroj: Freepik

Ivanova jinak náruživá žena začala odmítat sex. Vymlouvala se na bolest hlavy, čemuž Ivan nevěřil. Podezíral ji, že už pro ni není přitažlivý. Nakonec Miladě navrhl, aby si došla k lékaři. Domů si přivezli velmi smutnou zprávu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 05. 2021 10:00

S Miladou (40) jsme od našeho seznámení vedli velmi aktivní sexuální život. Před časem ale nastala razantní změna.

Zničehonic začala odmítat sex

Nikdy jsem se o sex nemusel doprošovat. Milada byla poměrně dost aktivní. A to i po pěti letech manželství a dvou porodech. Sama odpočítávala, kdy jí skončí šestinedělí, abychom na to mohli vlítnout. Stále měla krásné pevné tělo a chutě na sex jako mladá holka.

Bude to možná půl roku, co jsem se dočkal něčeho, co jsem do té doby neznal. Milada mě něžně odstrčila se slovy: ,,Dneska ne. Bolí mě hlava.“ ,,To je teda trapná výmluva,“ odvětil jsem uraženě. ,,Ne, vážně miláčku. Jako by tam stál někdo s kladivem. Nezlob se,“ omluvila se a otočila s tím, že jde spát. Byl jsem z toho lehce znepokojen, protože se nám to stalo poprvé.

Dva večery jsem hrál dotčeného a doufal, že bude chtít svoje selhání napravit. Bohužel se ale žádné náznaky, že by se chtěla milovat, nedostavily. Spolknul jsem tedy svoje předchozí ponížení a znovu to na ni zkusil. Opět mě odstrčila: ,,Nebudeš mi to věřit, ale ta hlava mě bolí pořád.“

Nevěřil jsem jí bolest hlavy

To už jsem zuřil. ,,Tak mi řekni rovnou, že už tě nepřitahuji, nebo tě to nebaví?“ naléhal jsem. ,,Já ti ale říkám pravdu. Nevím, co to je. Je to neznámá bolest. Někdy se mi přes den až zatočí hlava. Jindy se mi špatně mluví. Sex s tebou miluju, ale teď se na to necítím,“ ozřejmila mi unaveným hlasem.

Leželo mi to v žaludku. Řešil jsem to s kamarádem Pepanem, který mi řekl: ,,Hele, ta už tě nechce, raději se poohlédni jinde, abys o sex nepřišel.“ Jeho nápad se mi sice moc nelíbil, ale představa, že se mnou Milada už nechce spát, se mi příčila. Byl jsem tak zahleděný do sebe, že jsem si nevšiml, že se chová jinak. Skutečně mívala problémy s řečí, dost často jí bylo na zvracení.

Doma jsme se začali často hádat. Byl jsem z nedostatku sexu frustrovaný. Protivný od rána do večera. Za poslední měsíce se mi ji nepodařilo k milování přimět. Chtěl jsem ve svém nároku na sex s manželkou přitvrdit. Když přišlo další odmítnutí se stejnou výmluvou, už jsem byl zlý. ,,Tak mi řekni rovnou, že už mě nemiluješ. Zkrátíme to, ne?“ vyjel jsem na ni.

Vyslechli jsme si krutou diagnózu

Milada se ale rozplakala a prosila, abych se to snažil pochopit. ,,Bolí mě hlava od rána do večera. V práci dělám chyby, nemám chuť k jídlu, občas mě nenesou nohy. Bojím se, že se mnou něco je,“ svěřila se. ,,Tak hned ráno zajdeme k doktorovi, souhlasíš? I já budu klidnější, až řeknou, že to nic není,“ navrhnul jsem. V duchu jsem si myslel, že od toho ráno cukne, protože ví, že lže.

Ale jela. Padlo několik možných diagnóz. Potvrdila se ta nejhorší, nádor v hlavě. Poslalo mě to do kolen. Nic takového jsem nečekal. Jediná naděje byla operace. Milada je rok po zákroku a myslím, že znovu ožívá. Doteď se stydím za to, jak jsem se choval. A hlavně, že jsem jí nevěřil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články