Růžena (38): Manžel se mnou odmítá spát. Už jsem myslela na nejhorší, ale celé to bylo jinak

Růžena (38): Manžel se mnou odmítá spát. Už jsem myslela na nejhorší, ale celé to bylo jinak
Zdroj: Unsplash.com

Paní Růžena se bála, že má její manžel milenku. Zničehonic s ní přestal spát a choval se divně. Jednoho dne, když řekl, že jde k lékaři, rozhodla se, že ho bude sledovat. Byla překvapená, když se ukázalo, že nelhal. Jenže měsíc bez sexu už na ni byl moc. Jak dostala z manžela pravdu?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 02. 2021 08:30

S manželem Tondou (41) máme pohodové manželství. Nikdy jsme neměli žádnou větší vztahovou krizi. O to víc mě znepokojilo jeho chování v poslední době.

Pravidelný sex

Máme spolu syna Radka (15), který už je ve své podstatě dospělý. Nejsou s ním žádné starosti. Stal se z něj náš parťák. I po letech, kdy jsme s Tondou spolu, je náš sexuální život stále aktivní. Sice spolu nespíme denně jako kdysi za mlada, ale čtyřikrát týdně si na sebe chvilku najdeme. Tonda je chlap, který má své potřeby.

Já jsem zrovna ten typ ženy, která má sex na prvních příčkách. Ještě tak před měsícem bylo všechno tak, jak jsem zvyklá. Jakmile se Radek večer zavřel do pokoje a bylo jasné, že už nevyleze, i my jsme se odebrali do ložnice. Rozhodně se nestřídáme ve svádění, ale jsme na sebe zkrátka napojeni a víme, co chce ten druhý.

Nedávno jsem před usínáním klasicky šátrala pod peřinou, abych Tondu trochu nabudila. Sotva jsem se dotkla jeho chlouby, vzal moji ruku a dal ji pryč. Zkusila jsem to ještě jednou a on mi řekl: „Dneska ne, zlato, jsem unavený.“ Byl to nezvyk, myslím, že tato věta z něj za ty roky nikdy nevypadla. Uraženě jsem se otočila a usnula.

Najednou odmítal sex

Ráno jsem to zkusila znovu, ale to měl pro změnu zase hodně na spěch. Týden nebo dva jsem to na něj zkoušela různými způsoby, ale nechytal se. První, co ženu v takové chvíli napadne, je, že má milenku. Začala jsem ho více pozorovat. Jakmile měl mobil v ruce, hned jsem sondovala, s kým si píše. Ukázat mi to ale nechtěl.

Ty někoho máš? Proto se mnou nespíš?“ udeřila jsem na něj. „Ne, tak to není. Nikoho nemám. Jen nemám na sex chuť,“ odvětil a dál koukal do mobilu. Cítila jsem se hrozně. Je pravdou, že mi to k němu nesedělo. Doma mu nic nechybělo, neměl důvod mít milenku. Ale říká se, že chlap si důvod vždycky najde.

Za pár dní mi řekl, že přijde později z práce, protože jde ráno k lékaři, práci proto musí dohnat odpoledne. To byla moje chvíle. Když ráno usedl do auta, sledovala jsem ho. Jel skutečně do střediska, kde má svého doktora. Cítila jsem se trochu trapně, protože se zdálo, že mi nelhal. Dovnitř už jsem nešla, bylo by těžké se maskovat.

Pupínek na jeho mužství

Když přišel večer z práce, ptala jsem se, jaký měl den a co u doktora. Nebyl zrovna dobře naladěný. Odsekl mi, že v práci to byl den na houby, a doktora raději nekomentoval. Už jsem měla skutečně velikou chuť na sex, takže jsem to na něj večer zase zkusila. Vystartoval na mě s křikem: „Co na tom sakra nechápeš?! Já teď nějaký čas mít sex nemůžu!“ Vztekle si lehnul a hodil přes sebe peřinu.

Děje se snad něco tam dole?“ zeptala jsem se ho opatrně. Dlouho jsem ho přemlouvala, aby mi řekl pravdu. Udělala se mu ošklivá vyrážka, která mu začala hnisat a bolet. Tak moc se mi styděl to říct, že raději zatloukal. Musel s tím na verenologii. Bolí ho to, takže sex by prostě nezvládnul. A já jsem si myslela, že někoho má. Přitom má bolístku na tom nejcitlivějším místě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články