Matěj (49): Žena se snažila rozproudit náš milostný život. Skončilo to naprostou katastrofou

Matěj (49): Žena se snažila rozproudit náš milostný život. Skončilo to naprostou katastrofou
Zdroj: Freepik.com

Matěj se nám přiznal, že už je to nějaký pátek, co se miloval se svojí ženou. Oba se věnovali naplno své práci. Jeho žena se rozhodla, že se pokusí situaci napravit. Pokusila se o amatérský striptýz. Bohužel, reakce manžela ji nepotěšila. Proč?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 01. 2021 18:00

Poslední roky jsme spolu s manželkou Helčou (46) nevedli žádný sexuální život. Sice jsme spolu docela vycházeli, ale na sex už to nebylo.

Roky jsme se nemilovali

Přesně nevím, kdy nastal ten zlom, že jsme spolu přestali spát. Možná v době, kdy jsme měli oba hodně práce, ke které jsme se upnuli. Já jsem to měl v práci nahnuté a chtěl jsem dokázat, že nepatřím do starého železa. Začal jsem být velmi aktivní, ale stálo mě to hodně času a energie. Domů jsem chodil unavený, až téměř do bezvědomí.

Helena rozjížděla vlastní cukrárnu. Nedělala nic jiného, než že pekla, vymýšlela nové recepty. Když se jí podnik rozjel tak, jak si přála, zcela se tomu oddala. Scházeli jsme se doma až pozdě večer. Většinou jsme něco snědli a šli spát. Na nějaké milování podle mě ani jeden z nás neměl chuť. Teď, když jsme se ocitli doma kvůli nouzovému stavu, jsme spolu pro změnu pořád.

Já jsem sice schopen část své práce dělat z domova, ale už mě to tolik nezaměstná. Do firmy nejezdím, máme nařízený home office. Helena musela podnik zcela zavřít. Zkoušela alespoň výdejní okénko, ale ukázalo se, že to není výdělečné. Bylo najednou divné společně snídat, obědvat a být vlastně pořád spolu.

Pokus o svádění

Jednou večer, když jsem seděl v obýváku a s pivem v ruce jsem se díval na televizi, začala hrát taková rajcovní hudba. Ucítil jsem Helenin parfém. Ta se začala velmi divnými pohyby vlnit do pokoje. V jednu chvíli to spíš vypadalo, že má nějaký záchvat. Snažila se upoutat moji pozornost, takže vzala ovladač od televize a ztišila zvuk.

Pohodlně jsem se usadil a čekal, co se bude dít. Vypadalo to na počínající striptýz. Jenže jí to moc nešlo, takže v jednu chvíli zoufale bojovala s ponožkou, které se zbavila až po pár minutách. Když si svlékala legíny, začínalo to působit směšně. Pokud mě chtěla nažhavit, tak se jí to tedy opravdu nedařilo. Při pokusu sundat si halenku jsem to nevydržel a zeptal jsem se: „Co vyvádíš?

Pokusila se o sexy výraz, který měl říkat, ať mlčím a jen se dívám. Jenže jak jsem si ji tak prohlížel, uvědomil jsem si, že velmi přibrala. Měla oteklé nohy, stehna měla jak buřtíky. Najednou jsem se začal modlit, aby se zase rychle oblékla a nechala toho. Bohužel. Byla připravena svoji misi dokončit.

Žena mě nepřitahuje

Shodila ze sebe halenku a zůstala přede mnou stát ve spodním prádle. To, že se mi zvedá žaludek, jsem maskoval, jak to jen šlo. Vypadala hrozně. Povadlá beztvará ňadra, všude po těle různé žilky, myslím, že se tomu říká strie. A madla lásky? Tak ta měla skutečně ohromná, až jí překypovala přes spodní kalhotky. Aspoň jsem si myslel, že to jsou kalhotky. Jenže! Byla to tanga.

To jsem zjistil vzápětí. Otočila se ke mně zády a své obří pozadí se mi snažila natlačit do obličeje. Jednou rukou mě pohladila po tváři. Zjevně měla pocit, že jsem nažhavený. Opak byl pravdou. Byl jsem zcela znechucený. Nějak mi poslední roky uniklo, že při své práci dost přibrala. Když se svlékla úplně donaha, nehnul jsem ani prstem.

Bylo mi jí líto, protože čekala, že se na ni vrhnu. „Promiň,“ řekl jsem. Bylo to to jediné, na co jsem se zmohl. Pak jsem zapnul zvuk televize a mlčky celé představení přešel. Helena se mnou už týden nemluví. Nedivím se jí, ale měla se nejdřív podívat do zrcadla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články