Monika (34): Kvůli krizi jsem nabízela lechtivé služby. Byla jsem v šoku z toho, kdo přišel

Monika (34): Kvůli krizi jsem nabízela lechtivé služby. Byla jsem v šoku z toho, kdo přišel

Monika se ocitla v nouzi a jako jediné dočasné východisko zvolila nabízení lechtivých služeb. Sama říká, že to mělo být jen na chvíli, než se situace vrátí do normálu. Jedna návštěva jí ale způsobila šok.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 01. 2021 18:00

Pracuji jako kadeřnice. Minulý rok byl ten nejhorší, jaký jsem kdy měla. Když jsem na jaře nemohla pracovat, manžel mi každý den nadával, že kdybych se živila něčím jiným, nemusela bych teď sedět doma na zadku.

Neustáli jsme to

Marně jsem mu oponovala, že krize se dotkla všech, a počítala jsem dny, kdy budu opět moci stříhat. Jenže to trvalo dlouho a každý den navíc byl zároveň hřebíčkem do rakve našeho manželství. Dopadlo to tak, že jsme se rozvedli a já jsem se s dcerou (5) odstěhovala do menšího bytu.

Byla jsem zoufalá, docházely mi peníze a na podzim jsem opět nemohla stříhat. Byla to hrůza a manžela to vůbec nezajímalo.

Zoufalý člověk dělá zoufalé věci

Když jsem v depresi brouzdala po internetu, napadla mě jediná věc, která by mi krátkodobě pomohla. Zvažovala jsem pro a proti, ale peníze jsem potřebovala hned. Brala jsem to tak, že až se postavím na nohy, nechám toho, a tak jsem si dala inzerát na erotickou seznamku.

Obličej jsem neuveřejnila, jen jsem vyfotila tělo v prádle a napsala jsem, že pokud nějaký příjemný muž hledá společnost v těchto těžkých časech, ráda si s ním popovídám, a pokud budou vzájemné sympatie, tak se uvidí. Nechtěla jsme k tomu přistupovat jako ostatní, nevypisovala jsem, co všechno budu nebo nebudu provádět, nejsem žádná prostitutka. Takhle jsem měla pocit, že to mám pod kontrolou.

Byla jsem hodně nervózní

Poprvé dorazil milý chlapík, který vypadal, že má větší trému než já. Přes hodinu jsme si povídali, roušku jsme neměli, to mi přišlo v rámci situace zbytečné, ale teplotu jsem mu změřila. Nakonec jsme se pomilovali, on zaplatil a rozloučil se. Měla jsem ze sebe špatný pocit, ale namlouvala jsem si, že to bylo jako rande, až na to, že jsem dostala peníze.

Jako čtvrtý se ozval nějaký Radek. Když jsem otevřela dveře, měla jsem šok. Stál tam Petr, bratranec mého exmanžela. Byl také dost vyjevený: „No ahoj, Moni, ty tu bydlíš?“ Bylo to trapné, protože nám oběma došlo, o co jde. Odpovídal na inzerát jako Radek a o mém rozvodu vůbec nevěděl. Ale pak mi došla druhá věc: „Počkej, ty jsi přišel na inzerát. A co Eva?“ ptala jsem se na jeho ženu. On řekl, že šli od sebe.

Dlouho jsme si povídali a on se nabídl, že mi půjčí peníze. Začala jsem brečet a Petr mi zvedl bradu a políbil mě. Skončili jsme na gauči a od té doby jsme spolu. S těmi třemi muži se prý dokáže vyrovnat. Já jsem toho nechala a věřím, že to už zvládnu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články