Dušan (27): Jsem v šoku z toho, co dělá moje přítelkyně, když tvrdí, že venčí psa

Dušan (27): Jsem v šoku z toho, co dělá moje přítelkyně, když tvrdí, že venčí psa
Zdroj: Freepik.com

Dušan byl nervózní ze své přítelkyně, která se vždy večer vytratila na dvě hodiny ven pod záminkou venčení psa. Dovolat se jí nešlo, protože měla vždy obsazenou linku. Doma tvrdila, že mluví během venčení s kamarádkou. Dušan se rozhodl ji sledovat. Co odhalil?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 02. 2021 18:00

S Vandou jsme spolu skoro rok. Vlastně budeme mít brzy výročí. Nedávno jsem ale málem dostal infarkt, když jsem zjistil, co Vanda tajně provádí.

Dlouhé venčení psa

I po takové době můžete jen těžko říct, že někoho znáte. Na druhou stranu má člověk pocit, že to základní o svém partnerovi přece jenom už ví. Vanda je úplně obyčejná holka, která si sem tam posteskla nad tím, že bere málo peněz. Ani já jsem na tom nebyl nějak slavně, takže jsem jí nemohl nabídnout to, co si přála.

Když jsme spolu začali bydlet, musel jsem se smířit s tím, že má psa. Nadšený jsem z toho nebyl, nejsem zrovna milovník psů. Ale Argo byl malý starší pes, který moc péče nepotřeboval. Žádné venčení nebo česání po mě Vanda díkybohu nevyžadovala. Venčila si ho sama, po mně chtěla jediné, abych ho měl rád.

To jsem na oko předstíral. Stačilo mu, aby šel každé tři hodiny ven, kde udělal svoji potřebu, a jinak ležel v pelechu. O to víc jsem byl v šoku, když s ním jednou šla ven a vrátila se skoro až za dvě hodiny. „Kde jsi byla tak dlouho? Jsem tady jak na trní. Telefon jsi měla obsazený,“ zuřil jsem. Odbyla mě, že mluvila s kamarádkou.

Lechtivé hovory

Argo byl z toho dost unavený, takže šel hned spát. Jenže se to začalo čím dál častěji opakovat. Vždycky v podvečer se sebrala, že jde se psem, ale byla pryč dvě hodiny. Dovolat se jí prostě nešlo, linku měla obsazenou. Pokaždé měla stejnou odpověď. Údajný hovor s kamarádkou. Něco mi na tom nesedělo.

Rozhodl jsem se, že se ponížím a budu ji sledovat. Jakmile přišla hodina, kdy pravidelně odcházela venčit, vyrazil jsem za ní. Musel jsem si dávat veliký pozor, protože Argo mě asi cítil a pořád se otáčel mým směrem. Nešla vůbec do lesa, ačkoliv to pokaždé tvrdila. Šla k jednomu staršímu domu, kde roky nikdo nežije.

Čekal jsem, co se bude dít. Honily se mi v hlavě různé scénáře. Vešla nenápadně dovnitř a zalezla do rohu v jedné místnosti. Na zem hodila deku, kterou měla strčenou pod bundou. Byla pro Arga, aby si na ni lehl. Vanda začala telefonovat. Musel jsem se připlížit až k oknu, abych slyšel, s kým mluví. Hovor začínal dost lechtivě.

Šlo o peníze

Po pár minutách, co jsem poslouchal, se do mě dal vztek. Takže během venčení se nejspíš baví na erotické lince a heká u toho, jako kdyby prožívala ten nejsilnější orgasmus na světě, jak jsem si stačil všimnout. Díkybohu tam jen stála, nějak se nehladila, nebo něco takového. I tak mi to přišlo šílené. Takové hovory měla hned po sobě asi tři.

Byl jsem zcela znechucen. Když se zdálo, že je po všem, musel jsem rychle spěchat domů. Přemítal jsem v hlavě, jak s tím, co jsem právě viděl, naložím. Doma jsem dělal jakoby nic. Znovu jsem se zeptal, kde byla tak dlouho. Opět výmluva na telefonát s kamarádkou.

Nestyděla se mi lhát. Večer jsem rozjel v posteli pořádnou předehru. Když začala sténat, nevydržel jsem to a zeptal jsem se: „Teď také jen předstíráš? Nebo se ti to se mnou vážně líbí?“ Došlo jí to. Zrudla jako rajče. Přiznala se, že si našla dobře placenou brigádu na erotické lince. Netušila, že ji odhalím. Psa odteď venčíme spolu. Nepřeji si, aby to dělala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články