Radovan (34): Moje tajná slabost byla odhalena. Žena to vzala tak, jak bych nečekal

muž
Zdroj: Freepik.com

Pan Radovan nám zaslal do redakce poměrně úsměvný příběh. Odhalil kousek ze své tajné skříňky a svěřil se nám se svojí zálibou, kterou se celé roky snažil před ženou tajit. Jednoho dne byl však odhalen. Jak jeho žena reagovala? Odpověď naleznete v následujícím článku.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 07. 2020 16:30

Jmenuji se Radovan a skrývám malé tajemství. Každý máme v sobě nějakou úchylku, o které nechceme, aby někdo věděl. Já jsem si dlouho nechtěl přiznat, že taky takovou jednu mám. Mám slabost pro dámské punčocháče. Nejhorší na celé situaci je, že nejvíc mě vzrušuje to, když je mám oblečené já sám.

Netušila, co vlastně dělám

Než jsem se oženil, nemusel jsem se doma hlídat, mohl jsem si své punčošky navléknout a přitom v nich koukat klidně na fotbal. Nemusel jsem se nikomu zpovídat. Jenže pak jsem poznal Tamaru. Důvod, proč mě tak okouzlila, byl ten, že na sobě měla právě punčocháče. Neváhal jsem a rovnou v krámě jsem ji pozval na kávu. Dnes tvoříme manželský pár. Úspěšně jsem svoji slabost tajil. V punčocháčích jsem doma chodil, jen když šla žena cvičit nebo s kamarádkou do kina. Hned jsem byl mnohem spokojenější. To, že se může žena pro něco vrátit, jsem si v té blaženosti vlastně ani neuvědomoval. Vrátila se pro peněženku, když mě viděla v mém ,,outfitu“, jen štěkla, ať to okamžitě sundám.

Trapas na veřejnosti

Musel jsem si začít dávat pozor. Vždy jsem ji nenápadně při jejím odchodu zkontroloval, zdali má klíče a peněženku. Chtěla se mnou jednou probrat něco u večeře a volala mi z práce, že se sejdeme za 15 minut u nás na rohu v restauraci. Neuvědomil jsem si, že mám opět svoje punčošky, navlékl jsem si džíny, triko a vypravil se za ženou.

Objednali jsme si jídlo a žena chtěla "jen" probrat, že bychom měli koupit nové auto. Docela se mi ulevilo, měl jsem strach, že na mě vytáhne mou libůstku. Než nám donesli jídlo, odskočil jsem si na toaletu. Bohužel jsem si nevšiml, že mám špatně staženou nohavici, takže mi byly vidět punčocháče. Žena se neudržela a poměrně nahlas se mě zeptala, proč mám zase punčocháče.

Zrudl jsem jako víno, které bylo na stole, a utíkal na toaletu. Punčocháče jsem sundal a rychle vymýšlel, co ženě řeknu. Jenže jsem byl tak zaskočený, že mě nic nenapadlo. Vrátil jsem ke stolu a řekl ženě, že to probereme doma. Jídlo jsme si nakonec nechali zabalit. Žena vypadala poměrně dost naštvaně, takže romantika už se nekonala.

Přiznání

,,Víš, miláčku, já mám takovou úchylku,“ řekl jsem jí. Čekala, co se mě vypadne. Prozradil jsem, jak to mám, v čem jsem spokojený. Přišlo jí to dost zvláštní, ale pak usoudila, že si mě brala se vším všudy, takže pokud to má být důvod k rozvodu, tak jsem se spletl. Snažila se situaci zlehčit. Pouze mě požádala, ať tuhle maškarádu provádím jen tehdy, když budu doma sám. Takovou reakci jsem nečekal. Teď, když jsem doma sám a mám dovoleno mít na sobě punčocháče, už mě to tak nebaví. Budu si muset vymyslet něco jiného.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články