Kristýna (27): Sousedka to asi nemá v hlavě v pořádku. Chtěla mě s přítelem rozeštvat pomocí černé magie

žena, dívka
Zdroj: pixabay.com

Kristýna se s přítelem Filipem (28) nastěhovala do rodinného domku mezi starousedlíky, kde postupně poznala všechny sousedy. Řečem o jedné ze sousedek ze začátku nevěřila, aby se přesvědčila na vlastní kůži, že s danou osobou není všechno v pořádku.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 03. 07. 2020 15:00

S Filipem jsme se nastěhovali do hezkého domku na okraji menšího města, kde žije většina starousedlíků a všichni se mezi sebou v ulici znají. Já jsem se postupně začala se sousedy také poznávat, abych se dozvěděla o jedné ze sousedek, že je lepší se jí obloukem vyhnout, jelikož je schopná opravdu podivných věcí. Když jsem se ptala podrobněji, o co by se mělo přesně jednat, řekli mi, že je velice závistivá a má zálibu v esoterice.

Řečem jsem příliš nevěřila

Já ale na tyhle věci moc nevěřím, tak jsem pokývala hlavou a myslela jsem si své. Když se se mnou dala inkriminovaná sousedka Vilma (68) do řeči, zdála se mi docela příjemná a po pár rozhovorech jsem netušila, co proti ní lidé mají. Jednou na mě zazvonila s tím, že mi nese nějaké ovoce ze zahrady a já jsem jí na oplátku pozvala k nám domů na kávu.

Večer se strhla hrozná hádka

Já a Filip jsme se ten večer strašlivě pohádali, že jsme spolu několik dní nemluvili. Jak jsem byla naštvaná, tak jsem pořád uklízela, abych svůj vztek nějak vybila. Dokonce jsem odtáhla všechny skříňky, abych utřela prach i za nimi. K mému velkému překvapení jsem za jednou ze skříněk našla jakýsi chomáč štětin z koštěte a chlupů omotaný červenou nití. V první chvíli jsem vůbec nevěděla, co to je a jak se to tam dostalo, a okamžitě jsem to vyhodila. Situace u nás doma se začala postupně zlepšovat.

Zvláštní nález mi nedal spát

Mně ale podivný smotek nedal spát a pořád jsem přemýšlela, jak se za skříňku mohl dostat, až jsem si vzpomněla na Vilmu. Druhý den jsem se se svým zážitkem o záhadném nálezu svěřila jiné ze sousedek a ta mi řekla, že Vilma je takovými věcmi pověstná a dělá to proto, že nikomu nepřeje rodinné štěstí.

Já sice na nějakou černou magii pořád moc nevěřím, ale tohle mi přišlo opravdu zvláštní a bohužel nevím, kdo jiný kromě Vilmy by nám mohl za skříň hodit takovou věc. Od té doby se Vilmě vyhýbám a doufám, že už nám dá pokoj, i když si tím úplně jistá nejsem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články