Jitka (33): Přítel se se mnou nechce milovat. Od porodu je moje tělo tabu

Jitka (33): Přítel se se mnou nechce milovat. Od porodu je moje tělo tabu
Zdroj: Pixabay.com

Narození potomka je krásná událost, ale někdy se může negativně promítnout do intimního života. Přesně tohle se přihodilo i třiatřicetileté Jitce. S čím se nám svěřila?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 29. 06. 2020 16:30

Jitce se před sedmi měsíci narodil vymodlený syn Max. S přítelem Viktorem (35) si miminko moc přáli a dlouho se o něj snažili. Jenže s příchodem Maxíka na svět se mnohé změnilo, a to především v intimní sféře. A šestinedělní abstinence se protáhla na půl roku.

Před těhotenstvím jsme si užívali o sto šest

Před těhotenstvím byl náš sexuální život velmi pestrý a dokázali jsme si ho pořádně okořenit. V tomhle jsme byli oba dost flexibilní a vždycky nám to klapalo. Malinko skřípat to začalo v těhotenství, kdy chuť na sex, hlavně tedy z mojí strany, nebyla tak velká jako doposud. Přítel byl ale tolerantní a nehrotil to. Během těhotenství jsem přibrala neuvěřitelných dvacet kilogramů. Všechno bylo najednou jiné a stresující. Najednou ze mě byla obří koule.

Od porodu jsme neměli sex

Porod byl bezproblémový a na prvorodičku celkem rychlý. Viktor byl u toho. Když se náš syn narodil, byl to ten nejkrásnější pocit na světě. Po šestinedělní kontrole mi lékař sdělil, že je všechno v pořádku a můžeme se s přítelem milovat. Tak jsem na to chtěla vlítnout! Ale… Viktor to odmítl. Ze začátku se vymlouval, že je brzy, a že se bojí, aby mi neublížil. I když věděl, že máme od doktora požehnání. Od porodu se mě vlastně nechce dotýkat. A já jsem popravdě zoufalá.

Uvědomuji si, že moje tělo nevypadá jako před porodem a těhotenstvím, ale s takovou půjde náš intimní život úplně do kopru. Mé obavy z toho, že už nejsem přitažlivá, stále rostou. A je jen otázkou času, kdy vybouchnu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články