Soňa (28): Přítel chtěl miminko, pak se nechal zmanipulovat matkou a udělal něco příšerného

Soňa (28): Přítel chtěl miminko, pak se nechal zmanipulovat matkou a udělal něco příšerného
Zdroj: pixabay.com

Soňa neměla jednoduché dětství. Když studovala, bydlela u babičky a později si našla přítele. Ten byl zpočátku skvělý a navrhl jí, aby spolu měli dítě. Pak se nechal zmanipulovat svou matkou a Soňu vyhodil a opustil. Soňa ve svém příběhu vypráví, jak to celé bylo.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 17. 06. 2020 15:00

Jmenuji se Soňa a je mi 28 let. V životě jsem příliš štěstí neměla. Moji rodiče o mě nikdy nejevili zájem, a když jsem byla na střední škole, bydlela jsem s babičkou. Po škole jsem si našla podnájem a začala pracovat jako asistentka v obchodě. V té době jsem potkala Lukáše (30). Zpočátku byl moc milý a pozorný, ale později udělal hroznou věc.

Zpočátku jsme byli šťastní a udělali důležité rozhodnutí

S Lukášem jsme trávili hodně času, chodili do kina, na zábavy, na výlety a asi po roce známosti jsme se sestěhovali. Lukáš měl malý byt v centru města. Myslela jsem si, jaké mám štěstí, a že jsem konečně našla toho pravého. Lukáš si hodně rozuměl se svými rodiči, hlavně s mámou. Hned od počátku jsem cítila, že mě moc nemusí, ale naštěstí to tehdy nedávala najevo.

Dopředu jsme nic neplánovali a naše soužití bylo báječné. Lukáš ale jednoho dne přišel s tím, že bychom mohli začít ,,pracovat“ na miminku. Že by si ho moc přál. Já byla zpočátku v rozpacích, ale nakonec jsem si řekla, proč ne. Po pár měsících snažení jsem opravdu otěhotněla a Lukáš byl radostí bez sebe. Usoudili jsme, že v tomhle malém bytě zůstat nemůžeme. A tak jsme přemýšleli, co bude dál.

Přestěhovali jsme se k jeho mámě a nakonec mě vyhodil na ulici

Lukáš mě přesvědčil, abychom šli bydlet k jeho mámě, protože měla velký dům, který byl zčásti nevyužívaný. Nebyla jsem z toho bůhví jak odvařená, ale nakonec jsem souhlasila. A v té době to všechno začalo! Hotové peklo! Lukášova matka do mě neustále rýpala a nestyděla se mě ani urážet. Říkala mi, že Lukáše jen využívám a těhotenstvím jsem si ho chtěla pojistit. Když jsem se Lukášovi svěřila, vyjel na mě, že to určitě takhle neřekla. Asi měsíc před porodem se hodně změnil a postavil se na stranu matky. Po jedné hádce mě vyhodil z domu a řekl mi, že dítě nechce a chce si ještě užívat, že má život před sebou. Byla jsem opravdu na dně a přestěhovala jsem se ke kamarádce, která mi je oporou. Teď nevím, co bude, a přemýšlím nad tím, že ho vůbec neuvedu jako otce dítěte.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články