Daniela (31): Čekám dítě a nevím, kdo je otcem. Manžel nebo milenec?

Daniela (31): Čekám dítě a nevím, kdo je otcem. Manžel nebo milenec?
Zdroj: Pixabay.com

Daniela plánovala se svým manželem miminko. To se jí opravdu vyplnilo. Ale ona teď neví, kdo je otcem jejího dítěte, protože se mezitím vyspala se svým kolegou z práce. Co se odehrálo, se dozvíte v jejím příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 04. 06. 2020 10:00

Jmenuji se Daniela a je mi 31 let. Jsem pět let vdaná za Filipa (34). Před rokem jsme se rozhodli, že se začneme snažit o miminko. Jenže na jednom pracovním večírku jsem se vyspala se svým kolegou Maxem. A před dvěma týdny jsem zjistila, že jsem těhotná a nevím, kdo je otcem mého dítěte.

Opila jsem se, zajiskřilo to a bylo

Pracuji v jedné reklamce a můj kolega Max po mně vždycky pokukoval, ale protože jsem vdaná, nevěnovala jsem tomu větší pozornost. Naše manželství s Filipem funguje a já si vždy zakládala na věrnosti.  Jednoho dne se ale vše změnilo.

Naše firma pořádala večírek a já se dobře bavila. Až moc dobře a vypila jsem toho víc, než dost. Celý večer jsme s Maxem tancovali a smáli se. Letmými doteky mi naznačoval, že by mohlo k něčemu dojít. Dala jsem mu najevo, že ne a dala mu ruce pryč. Najednou mě začal vášnivě líbat, a to už jsem se ubránit nedokázala. Ta chemie, která mezi námi byla, byla neuvěřitelná.  Zavolal taxíka a jeli jsme k němu domů. Tam už jen proudila neutuchající vášeň a sex s ním byl dokonalý. Vím, že se to neomlouvá, ale byla jsem opilá a Max, kterému jsem se delší dobu líbila, toho využil.

Jsem těhotná, ale nevím s kým

Když jsem se ráno probudila, bylo mi hodně zle a cítila jsem se strašně provinile. Max žádné výčitky samozřejmě neměl. Řekl mi, že jsem úžasná, a že nikdy nic takového nepoznal, ale že chápe, že jsem vdaná. Já v tu chvíli zmizela jako pára nad hrncem. Manželovi jsem tehdy řekla, že jsem přespala u kamarádky, že se večírek protáhl. V tomhle jsme si důvěřovali.

Před dvěma týdny jsme seděla v kanceláři a projížděla svůj diář. A sakra! Vždyť už jsem to měla dávno dostat. Cestou z práce jsem se zastavila v lékárně a koupila si těhotenský test. Pozitivní! Přepadala mě obrovská panika. Věděla jsem, že v tu dobu jsem měla nechráněný styk i s manželem i s Maxem. Co teď budu dělat? Chtěla jsem zachovat chladnou hlavu, ale nešlo to! Kdo je otcem? Manžel na mě začal pozorovat změny, ale já mu to nedokážu říct, vlastně ani nevím, jestli je jeho. Proklínám ten den, kdy jsem se s Maxem vyspala. Manžela rozhodně nechci nikým nahradit, a proto mu to nedokážu přiznat. Ale čas doufám ukáže…

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články