Milada (40): Jsem na zajíčky a ráda si užívám. Jeden mi však udělal čáru přes rozpočet

žena, káva
Zdroj: pixabay.com

Milada nemá vlastní rodinu, ani ji nikdy neplánovala. Zato si ráda užívá života. A vůbec nejradši má mladé zajíčky. Ve svém příběhu se nám svěřila, jak to celé má.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 21. 06. 2020 13:00

Jmenuji se Milada a za pár dní mi bude 40 let. Nikdy jsem rodinu neplánovala a vždycky se soustředila na sebe a svou kariéru. Možná je to i proto, že jsem nikdy nenašla toho pravého. Ráda si užívám života a za ta léta jsem vystřídala několik milenců. A musím přiznat, že mě spíše berou ti mladší.

Miluji svůj život

Žiji si svůj život a jsem šťastná, ale někteří lidé z okolí mě za to odsuzují a mají tendence mi říkat, co bych měla. Měla by ses usadit. Měla bys mít děti. Jenže já jsem spokojená, jak to je. Ráda si vyrazím do baru, do kina, na víno nebo na výstavu. A taky ráda lovím a vůbec nejradši hezké mlaďochy. Přiznám se, že pod pětadvacet nechodím.

Sebeláska je v životě hodně důležitá a musím říct, že u mě to funguje na sto procent. Ale k jiné věci. Jednoho večera jsem opět vyrazila do baru. Sedla jsem si na bar a objednala si svůj oblíbený drink. Na druhé straně jsem si všimla smutného hezouna, a tak jsem si řekla, že ho půjdu rozveselit. Začali jsme si povídat a brzy jsem zjistila, že nutně potřebuje povyražení. Po pár drincích jsme nasedli do taxíku a jeli ke mně.

Možná jsem narazila na toho pravého

Byla to opravdu vášnivá noc se vším všudy, dokonce si tvrdím říct, že to byl můj nejlepší sex v životě. Ráno po probuzení jsem docela koukala, protože Radim, tak se mimochodem jmenoval, stál v kuchyni a dělal snídani. Většinou se do rána nikdy nezdržují. Radim mi řekl, že mě chtěl potěšit, a že to byla jeho nejlepší noc v životě. S tím jsem souhlasila. Cítila jsem se zvláštně jako nikdy předtím. Radim byl na svůj věk (24) i dost vyspělý. Když jsme se nasnídali a já věděla, že ho chci vidět znovu, řekl mi, že bude lepší, když už se nikdy neuvidíme, i když by rád. Nevím, co ho odradilo, ale tentokrát jsem cítila, že by to mohlo vyjít.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články