Jaromír (36): Prokletý koronavirus. Během karantény jsem přišel o manželku i o milenku

muž, žena
Zdroj: pixabay.com

Karanténa, kterou měl na svědomí koronavirus, byla proklatě dlouhá. Rodiny po celém světě uvěznila doma, což následně řada vztahů nepřežila. Dokonce dvojnásobnou ránu dostal pan Jaromír.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 28. 06. 2020 10:00

S Karin jsme se vzali před pěti lety. V té době už jsme měli jednoho syna a druhý byl na cestě. Oženil jsem se, ale nebylo to tolik z lásky, jako spíše z povinnosti. Zkrátka jsme chtěli, aby naše děti měly rodiče, kteří budou svoji.

Oba jsme šli svou cestou

Měli jsme se rádi, hodně jsme toho spolu prožili, ovšem ta pravá zamilovanost mezi námi asi nikdy nevypukla. Poslední dva roky jsme si začali lézt na nervy, hádali jsme se více než předtím a oba jsme si šli vlastní cestou. Věděl jsem, že Karin někoho má, ale ani mi to moc nevadilo. Já jsem si totiž našel Lucku, která byla krásná a o deset let mladší než já.

Na konci loňského roku jsem ale doma našel Karin psychicky úplně složenou. Brečela a svěřila se mi, že jí je líto, jak náš vztah dopadl. S jejím milencem to prý ukončila a chtěla to zkusit ještě jednou se mnou. Překvapila mě, ale souhlasil jsem. Tak to tedy zkusíme!

Lhal jsem jí a teď se rozvádíme

Slíbil jsem jí, že Lucku nechám plavat, ale tajně jsem se s ní stýkal dál. I tak nám to ale doma klapalo. Jenže pak udeřil koronavirus, oba jsme šli na home office a začalo to nanovo. Napětí se stupňovalo den ode dne a my jsme si nic nedarovali. Nemohli jsme se vystát a bylo nám jasné, že musíme jít od sebe – nejen kvůli nám, ale taky kvůli dětem. Naše manželství skončilo a dohodli jsme se, že se po karanténě rozvedeme, což taky plníme.

Kde je má milenka?

Jenže během dlouhé doby, co nás koronavirus uvěznil doma, jsem přišel taky o Lucku. Nemohli jsme se stýkat a ona mi později přestala odepisovat i na zprávy. Zkrátka jakoby se vypařila. Netušil jsem, co se děje, ale byl jsem z toho naprosto zoufalý. Jakmile karanténa povolila, tak jsem hned vyrazil k ní domů, jenže tam mě čekalo nemilé překvapení. Lucka nebyla doma, zato na chodbu vyšla její sousedka, která mě rychle vrátila zpátky do reality. „Lucie tady už měsíc nebydlí. Vrátila se do Prahy ke svému manželovi,“ řekla mi. Netušil jsem, že byla vdaná, věděl jsem ale, že jsem o svou milenku právě přišel. A tak jsem zůstal sám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články