Monika (39): Můj milenec se kvůli mně rozvedl, já to nakonec vzdala

Monika (39): Můj milenec se kvůli mně rozvedl, já to nakonec vzdala
Zdroj: Pixabay.com

Monika je vdaná patnáct let, ale se svým mužem si přestala rozumět. Přestal se o ni zajímat a jejich láska už nebyla jako dřív. Měla ale štěstí a potkala novou lásku, jenže se kvůli ní nedokázala rozvést. Jak to celé dopadlo? To se dozvíte v příběhu čtenářky Moniky.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 28. 05. 2020 08:00

Jmenuji se Monika, je mi 39 let a jsem patnáct let vdaná. Zpočátku vztahu jsem však nedokázala odhadnout, jaký můj muž František (42) bude. Byla jsem zamilovaná a nezkušená. Po dvou letech manželství se nám narodila dcera Magda a po dalším roce syn Franta.

Z manžela se stal lenoch a ignorant

Bylo to hodně náročné období, ale můj muž mi se vším pomáhal a projevoval mi lásku. Jenže postupem času jsme se jeden druhému vzdalovali. Když byly děti větší, nastoupila jsem do práce. Franta začal být ještě více odtažitý, vlastně se o mě vůbec nezajímal. Byl sebestředný a se sexem to také nebyla žádná sláva, milovali jsme se tak jednou do měsíce. Někdy ani to ne. Jednu dobu jsem ho podezřívala, že má milenku. Ale i na to byl moc líný.

Rozvedl se kvůli mně, já to ale nedokázala

Pracovala jsem jako asistentka prodeje a musela jsem absolvovat různá školení. Na jednom takovém jsem poznala Davida (40). Prakticky okamžitě jsem se do něho zamilovala, chtěla jsem s ním být neustále v kontaktu. Jenže David byl ženatý a v manželství jim to také nefungovalo. Scházeli jsme se, ale moc příležitostí jsme neměli. Asi po půl roce mi David sdělil, že se kvůli mně rozvede.

A opravdu. Podal žádost o rozvod a rozvedl se. Já se chtěla také rozvést, ale nedokázala jsem to. Franta začal něco tušit a změnil se. Zase to byl ten milující manžel a všechno nám klapalo jako dřív. Davida jsem tedy opustila a našemu manželství dala druhou šanci. Jenže, uběhlo pár měsíců a z mého muže se stal zase ten samý ignorant. Nakonec jsem tedy žádost o rozvod podala. V hlavě mám stále Davida, ale nevím, jestli ho mám kontaktovat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články