Do nového roku práce snů? Milionář hledá osobního fotografa a nabízí královský plat

Do nového roku práce snů? Milionář hledá osobního fotografa a nabízí královský plat
Zdroj: instagram.com/matthewlepre
Australan Matthew Lepre se narodil v srpnu 1991. Založil konzultační firmu Ecom Warrior Academi, která poskytuje vzdělávání online. Podniká i v kosmetice a dalších oborech. Proslul však především jako muž, který dává inzeráty na práci snů.Na začátku roku 2019 třeba vyhlásil výběrové řízení na asistentku, přišly mu tisíce nabídek. To hlavní však přišlo v prosinci 2019.Matthew Lepre vyhlásil tendr na osobního fotografa. Nabídl roční plat v přepočtu 850 tisíc korun. Požadavky na kandidáta jsou kuriózní......fotograf musí být neustále k dispozici a mít cestovní pas, protože Matthew předpokládá, že spolu budou hodně cestovat po nejluxusnějších místech světa.+ 7 fotek+ 8 fotek

Sháníte práci? Možná bychom pro vás měli zajímavý tip. Australský milionář Matthew Lepre si nejdříve "pořídil" osobního asistenta, ovšem už po chvíli zjistil, že je třeba personál ještě rozšířit. Vyhlásil proto výběrové řízení na osobního fotografa a za tuto pozici nabídl v přepočtu téměř 850 tisíc korun ročně. A k tomu spoustu cestování po nejluxusnějších místech světa.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 01. 01. 2020 13:04

Ani ne třicátník Matthew Lepre, zakladatel konzultační firmy Ecom Warrior Academi (poskytuje online vzdělávací kurzy), nutně potřebuje sehnat fotografa, který mu bude pořizovat kvalitní snímky na jeho cestách napříč světem. Tím ale fotografova práce nekončí. Zachycené snímky bude muset nahrát na jeho sociální sítě, také musí mít platný cestovní doklad a být schopen cestovat kdykoliv, kdy to bude australský milionář potřebovat.

Mitch na všechno nestačí

"Jen za minulý rok se mi podařilo rozšířit své podnikání do Spojených arabských emirátů, Indonésie, USA, Nového Zélandu, Itálie, Francie, Španělska, Švýcarska a Thajska. Do této doby jsem se spoléhal na mého nejlepšího přítele, který vše zachycoval na mobilní telefon," rozpovídal se Matthew.

"Moje podnikání se však tak rychle rozrostlo, že potřebuji, aby můj kamarád Mitch pracoval v jiných oblastech, a proto už se nemůže věnovat focení," vysvětlit potřebu osobního fotografa a zároveň do světa vyslal volání, na jehož základě snad brzy získá toho pravého kandidáta.

Okamžitě k dispozici

"Vybraná osoba pro tuto pozici musí být flexibilní. Měla by být hlavně schopna se kdykoliv připojit k mému bláznivému plánu vyrazit kamkoliv a kdykoliv," upřesnil své požadavky milionář Lepre, který od svého osobního fotografa očekává, že bude vlastnit příslušnou profesionální techniku.

Za to mu však bude hradit veškeré náklady spojené s letenkami a ubytováním. Takže v podstatě bude placený za to, že společně procestují celý svět.

Práce je mým koníčkem

Nejde přitom o první podobný počin milionáře. Lepre už na začátku ledna 2019 vyhlásil výběrové zařízení na osobního asistenta, přišlo mu přes 70 tisíc přihlášek. Štěstí se nakonec usmálo na bývalou studentku módy Tyanne De Assis. "Po čtyřech měsících práce v agentuře jsem jela na cestu do Los Angeles. Když jsem tam dorazila, zjistila jsem, že už jsem na užším seznamu. Po návratu do Sydney se se mnou telefonicky spojil Matthew a bylo hotovo," svěřila se se svým zážitkem.

"Přihlásila jsem se, protože to bylo už to, co jsem dělala, tedy kancelářská práce, personální agentura a správa sociálních sítí. Díky této pozici zároveň mohu procestovat svět a zažít tak stav, kdy práce je zároveň i mým koníčkem," dodala současná osobní asistentka australského milionáře.

Matthew doufá, že se mu brzy povede najít i nového osobního fotografa. Určitě mu však přijdou tisíce žádostí, a tak to opět nebude lehká volba. A kdo ví, jestli do budoucna svůj soukromý personál ještě více nerozšíří.

NA SLADKÝ ŽIVOT MILIONÁŘE A TO, KAM S NÍM FOTOGRAF BUDE JEZDIT, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články