Dvojnásobná dávka štěstí. Žena porazila rakovinu a vzápětí se stala milionářkou

Dvojnásobná dávka štěstí. Žena porazila rakovinu a vzápětí se stala milionářkou
Zdroj: Pixabay.com

Ráno vstanete, vyberete poštu ze schránky, sednete si a pustíte se do čtení. Zjistíte, že jste konečně porazila rakovinu prsu a úlevou nemůžete ani popadnout dech. Za pár minut přijde váš manžel, že jste vyhráli milion liber. Že se tohle nemůže stát? Ale může, Britka Lynne Price s manželem Davidem jsou toho živým důkazem.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 13. 11. 2019 16:54

Pětapadesátiletá Lynne z velšského města New Tredagar vůbec netušila, že se jí během příštích okamžiků převrátí život naruby. V roce 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu, se kterou vedla nelehký boj. Na konci října 2019 jí poštou přišly poslední výsledky testů. Když je dočetla, spadl jí ze srdce obrovský kámen: Rakovina je definitivně pryč!

Dopis je víc než milion

O pár minut později přišel domů i její o dva roky mladší manžel, který dorazil s další neskutečnou novinkou. V práci totiž zjistil, že má jeden z výherních tiketů ve hře EuroMillions. „Šel jsem domů, abych to řekl Lynne, ale ona už měla vlastní velkou novinu. Lékařská zpráva, ve které stálo, že rakovina je pryč, má pro mě větší hodnotu než vyhraný milion,“ svěřil se David nyní britskému deníku Sun. „Oba jsme byli jako oněmělí a byli jsme v příjemném a obrovském šoku.“

Celý příběh má ale další zajímavé pokračování. Zdá se totiž, že velké výhry mají manželé v rodině. Jejich vzdálený příbuzný Ade Goodchild vyhrál v březnu 71 milionů liber, Davidova sestra Judith je zase součástí sdružení, které v devadesátých letech získalo jackpot.

Chtějí na Mount Everest a Barbados

Není divu, že Davidovi jeho kolegové z British Airways dali příznačnou přezdívku Lucky Dai. Ale i když se z něj stal milionář, i nadále plánuje pracovat. Tedy aspoň do té doby, než se rozhodne, jak s penězi naloží. Určitě si ale vezme dovolenou a v hlavě už spřádá plány, co všechno by mohl podniknout.

On sám by se chtěl podívat do základního táboru Mount Everestu, jeho žena zase sní o Barbadosu. Čas i finance určitě budou mít na obojí, zasloužený výlet si navíc mohou nadělit k 33. výročí svatby, které spolu už brzy oslaví. David a Lynne zkrátka prožívají šťastný příběh.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články