Proč je dámská jízda s kamarádkou někdy lepší než dovolená s partnerem

Proč je dámská jízda s kamarádkou někdy lepší než dovolená s partnerem
Zdroj: unsplash.com

Je pár věcí, které kamarádka pochopí a toleruje mnohem lépe než váš partner. Například že fotit se po probuzení s rozcuchanou hlavou fakt nemůžete! Že rychle se na podpatcích chodit nedá a sport většinou o dovolené rovněž není povolen.

Andrea Mrkosová
Andrea Mrkosová 30. 07. 2019 10:00

Všichni máme rádi dovolenou s drahou polovičkou, ale někdy není od věci nechat partnera doma a vyrazit alespoň na prodloužený víkend pouze s kamarádkou. Pojďme se s nadsázkou podívat proč.

Má to mnoho výhod

Většinou spolu na dovolenou jezdí kamarádky, které se dobře znají. Obě vědí, co ta druhá potřebuje, jaké jsou její nálady a jak si zhruba dovolenou představuje. A tak se z cesty stává "suprová" dámská jízda plná zábavy.

Nekonečné nákupy

Muž obecně nákupy nemusí a na dovolené se to rozhodně nezmění. Naopak nákupy s kamarádkou jsou velká zábava, co si budeme povídat. Třeba když obě vejdete do jedné kabinky a zkoušíte si plavky.

Také se společně rozplýváte nad nádhernými šperky, které jsou na každém rohu, a nevadí vám zajít do všech obchodů minimálně dvakrát. 

Celodenní povalování

Kamarádka vám po hodině neřekne, že se nudí, má hlad a je moc vedro. Naopak, už ráno u snídaně se domluvíte na tom, co budete dělat, a držíte se plánu. Jakmile vystrčíte paty z hotelu, utíkáte společně do nejbližšího obchodu, v němž nakoupíte sladkosti, a pak úprkem na pláž, abyste měly ta nejlepší lehátka. Asi nemusíme připomínat, že z lehátek se jde nejdříve až k večeři.

Komentování a flirtování jsou povoleny

Partnerovi těžko řeknete, že ten pohledný chlápek, který vám zrovna přinesl vinný střik, je vážně super. Naopak s kamarádkou ho můžete rozebírat ještě třetí den u snídaně a v zástupu je mnohem více mužů, kteří stojí za okomentování.

Rozhodně bez sportu

Kamarádka vás nepotáhne z romantické večeře při západu slunce zpět na hotel, protože na kabelovce teď běží fotbal. Naopak, koupí další alkohol a mluví se až do rána.

Nerozporuje vaši kosmetiku

Kamarádka rozumí tomu, že ke každé sukni se hodí jiná kabelka a jiné tričko. Také pokládá za jasnou věc, že se před odchodem z hotelového pokoje stojí půl hodiny před zrcadlem. Nikdy nevíte, koho potkáte na procházce městem.

ZDE NAJDETE VĚDECKY OVĚŘENÉ TIPY, JAK TO UDĚLAT, ABY VÁS LIDÉ MĚLI RÁDI:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články