Lenka (27): Partner mě chtěl požádat o ruku, já jsem mu ale utekla s bývalým

Lenka (27): Partner mě chtěl požádat o ruku, já jsem mu ale utekla s bývalým
Zdroj: Pixabay.com

Sedmadvacetiletá Lenka měla všechno, co si přála. Našla si přítele, koupili si byt, měli nové auto a poté se jim narodila i vytoužená dcera. Jenže pak se do jejího života vkradla bývalá láska. Přečtěte si její příběh.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 13. 06. 2020 13:00

Aleše jsem poznala v partě, se kterou jsem se často scházela. Byl docela tichý, moc se neprojevoval, já jsem v něm ale ihned odhalila něco, co mě na něm lákalo. Netrvalo dlouho a dali jsme se dohromady. Rychle jsme se k sobě nastěhovali a prožívali dokonalou idylku.

Po dvou letech jsem náš vztah chtěla posunout dál. Zatoužila jsem po dítěti. Aleš nebyl proti, a tak se nám narodila dcera Adélka. Dávali jsme ji všechno, jenže z našeho vztahu jakoby něco vyprchalo. Už to nebyla ta žhavá láska jako dřív, spíše se z nás začal stávat stereotypní pár. Prakticky to mezi námi nejiskřilo.

Snažila jsem se mu vyhnout...

Čas od času jsem vyrazila do společnosti starých známých, kam chodíval i Jirka. Dříve jsem s ním chodila a prožili jsme spolu spoustu vášnivých (nejen) nocí. Vždy jsem pro něj měla slabost, a jakmile jsem ho znovu uviděla, začala se mi podlamovat kolena. Ze začátku jsem se mu snažila vyhýbat, i Jirka si držel odstup, protože byli s Alešem kamarádi a on se mezi nás nechtěl plést.

Jenže doma nám to neklapalo, náš vztah byl chladný jako mrazivý lednový den, a tak mě to k Jirkovi táhlo víc a víc. On to věděl, takže se stalo to, co bylo nevyhnutelné. Začali jsme si psát a jednoho večera, když Adélka usnula, jsem pod záminkou skleničky s kamarádkou zamířila rovnou k němu do postele.

Jsem zase v tom

Od té doby jsme se scházeli, co to šlo. Cítila jsem se s ním jako v ráji, doma jsem se ale trápila. Uvědomovala jsem si, že Alešovi hrozně ubližuji. Asi po čtyřech měsících jsem to nevydržela a šla jsem s pravdou ven. Aleš moc zaskočeně nepůsobil, ovšem to, co mi řekl, mě odrovnalo. Plánoval nám totiž společný víkend bez malé, kde chtěl náš vztah zase srovnat. „Chtěl jsem tě tam požádat o ruku,“ dorazil mě.

Byla jsem na dně a věděla, že opouštím báječného chlapa. Jenže to, co jsem rozehrála s Jirkou, už nešlo zastavit. Nastěhovala jsem se k němu a o dva měsíce později jsem zase otěhotněla. Krátce na to jsem dostala zásnubní prstýnek a doufám, že tentokrát už se nic nepokazí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články