Příběh Lindy (32): Podvedla jsem manžela se svým tchánem. Nemohu s tím dále žít

Podvedla jste ho s tchánem a teď se do stavby neženete?
Zdroj: Profimedia
Otec má většinou se svým synem speciální vztahDávejte si pozor na nevhodné chování u tchánaPokud vás tchán vydírá, nedejte sePodvedla jste ho s tchánem a teď se do stavby neženete?+ 1 fotka+ 2 fotky

Sice se to stalo jen jednou a stydím se za to dodnes, ale prostě se to stalo. Neodolala jsem svému tchánovi a skončila s ním v posteli. Oba teď děláme, jako by nic, ale i tak je to pro mě strašně těžké. Neumím lhát a bojím se, že tohle velké rodinné tajemství neudržím. To by byl můj konec.

Petra Járková
Petra Járková 06. 05. 2019 16:00

S manželem se známe už od vysoké školy. Od začátku mě neuvěřitelně přitahovalo jeho vysportované tělo a také uhrančivé oči. Brzy se mi poštěstilo blíže se s ním seznámit na studentské diskotéce - skvěle jsme se spolu bavili. Po dvou týdnech randění došlo na první společnou noc a stal se z nás nerozlučný pár. Během roku jsme se stihli odstěhovat z kolejí do podnájmu. Blížily se prázdniny a Petrovi rodiče nás pozvali na dovolenou. Mělo to jeden háček, čekalo mě nejdříve oficiální seznámení. Měla jsem velkou trému, ale za chvíli ze mě spadla. Petrova maminka uvařila báječnou večeři, něco jsme popili a atmosféra se příjemně uvolnila. Konverzace se postupně zvrtla v nevázaný rozhovor mezi mnou a Petrovým otcem, povídali jsme si prakticky o všem, ptal se mě na školu, rodiče, randění, prostě na všechno.

Zdálo se mi, že se mnou mírně flirtuje, ale Petr mě ubezpečil, že mám být v klidu, že jeho otec je velmi společenský, má mladého ducha a takový typ konverzace s mladými slečnami je pro něj úplně normální. A to se mi potvrdilo i na naší společné dovolené v Tunisku. Můj budoucí tchán se často choval jako náš vrstevník. Zatímco tchyně trávila veškerý čas na pláži a večer znuděně posedávala na terase, Petrův otec s námi vymetal bary. Pak přišla poslední dovolenková noc. Mírně společensky unavení jsme se vrátili zpátky do apartmánů, kde jsme si ještě otevřeli víno. Za chvíli Petr prohlásil, že si jde lehnout, protože ho bolí hlava. My jsme ale byli pořád čilí a spát se nám nechtělo.

Petr starší mě pozval na procházku k moři. Víno mi pořádně stouplo do hlavy, a tak mě napadlo, že se vykoupu. Přidal se ke mně. A když jsme byli po pás ve vodě, stalo se to… Vrhl se na mě a začal mě divoce líbat. V první chvíli jsem se bránila, ale pak mi to začalo být příjemné. Skončilo to rychlým sexem v písku, po kterém jsme se oba v tichosti oblékli a vrátili se domů, jako by se nic nestalo.

Nikdo si ale neumí představit moje výčitky svědomí! Ty mě od té doby trápí neustále. Nyní se máme s Petrem brát, ale já na svůj úlet pořád myslím. S jeho rodiči se radši vídám co nejméně, protože se strašně stydím. Nechci o svého muže přijít, vím, že to byl omyl, a děsí mě představa, jak by reagoval. Můžu jen doufat, že ho má otec natolik rád, že mu o naší divoké noci nikdy neřekne a že se uhlídám já a vydržím uchovat tohle tajemství pod pokličkou po celý život.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články