Viktorie (36): Milenec mi vyhrožoval. Došlo to tak daleko, že jsem se bála o děti

žena
Zdroj: pixabay.com

Viktorii chyběla v manželství něha a pozornost, a tak si ji našla u jiného muže. Ten si ji po čase začal přivlastňovat a začal jí dělat ze života peklo. Co se v tomto příběhu stalo? S tím se nám svěřila čtenářka Viktorie.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 25. 06. 2020 16:30

Jmenuji se Viktorie a jsem deset let vdaná za Libora (40). Zpočátku jsme si užívali, a pak přišly na řadu děti. A tady se to asi zlomilo. Přestali jsme spolu komunikovat jako dříve, častěji se hádali, a když došlo výjimečně na sex, byla to jen nutná rychlovka.

Chyť mě, miluj mě…

Libor se většinu času věnoval práci a domů se vracel hodně pozdě. Spíš mě mrzelo, že zapomněl na to, že jsem jeho žena. Ne jen máma jeho dětí nebo hospodyňka. Dříve mě dokázal ocenit, teď nechápal, co mi vadí, a co po něm vlastně chci. A to jsem chtěla tak málo! Chyť mě, miluj mě a projev zájem…

Když jsem po mateřské nastoupila zpět do práce, začala jsem poznávat nové lidi a právě jeden takový nový se kolem mě pořád točil. Nosil mi do práce tajně bonboniéry. Nechával mi pod klávesnicí roztomilé vzkazy. Ty maličkosti, které nedělal můj manžel, dělal právě Petr.

Často jsme si povídali a já po dlouhé době zažila, že má o mě někdo opravdový zájem. Zpočátku jsem chtěla zůstat jen u povídání, ale to by nesměl být Petr tak nemožně sexy. Samozřejmě jsme se spolu vyspali, a ne jednou. Opakovalo se to několikrát a Petr se tím postavil do role milence. To jsem tak úplně neplánovala! Potřebovala jsem jen někoho, s kým mi bude dobře, a kdo mě vyslechne.

Z milence se vyklubal pěkný zloduch

Petr se ale později začal vybarvovat. Plánoval mě mít jen pro sebe a schválně mi posílal domů esemesky a volal mi. I když jsem mu už na začátku řekla, že manžela opustit nechci. Petr měl však jiný plán. Dokonce mi vyhrožoval, že počká na moje děti a ,,promluví“ si s nimi. To už jsem měla opravdu strach. Musela jsem s pravdou ven a manželovi jsem všechno pověděla. Než jsem stačila říct promiň, byl pryč!

Domů se vrátil asi za čtyři hodiny. Řekl, že už mě ten chlápek nebude nikdy otravovat. A dodal, že až se s tím srovná, budeme pokračovat tam, kde to přestalo fungovat. Nikdy jsem se nedozvěděla, co Petrovi řekl, ale ten se na mě od té doby ani nepodíval a za měsíc dal výpověď. Já jsem nyní šťastná se svým manželem a dětmi. A děkuji za to, že je mám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články