Jana (27): Kolega mi udělal nemravný návrh, když jsem odmítla, rozpoutalo se peklo

Jana (27): Kolega mi udělal nemravný návrh, když jsem odmítla, rozpoutalo se peklo
Zdroj: pixabay.com

Jana má skvělou práci a donedávna si myslela, že i skvělé kolegy. Ale stačilo, aby odmítla nevhodný návrh jednoho z nich, a teď zažívá skutečné peklo. Všichni se k ní obrátili zády, a Jana je zoufalá. O co přesně šlo, s tím se nám sama svěřila.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 14. 06. 2020 08:00

Jmenuji se Jana a je mi 27 let. Pracuji v jednom eshopu, kde jsme donedávna byli bezva parta lidí. Jednoho dne mi však jeden z kolegů, jmenuje se Pavel (28), udělal neslušný návrh, který jsem razantně odmítla. Teď se mi za to mstí. A všichni mě nenávidí.

Chtěl sex, já odmítla

Asi před rokem jsem začala pracovat ve známém eshopu, kde vyřizuji objednávky. Jsme tady všichni zhruba ve stejném věku, a ještě před pár týdny jsem všechny považovala za kamarády. S jednou kolegyní dokonce bydlím v pronajatém bytě. Každá máme svůj vlastní pokoj a skvěle jsme si rozuměli. Ale jednoho dne se všechno změnilo. Nebo spíš Pavel to změnil.

Oba jsme zůstali déle v práci, a když jsme měli konečně padla, Pavel si ke mně přisunul židli a na rovinu mi řekl, že by se chtěl se mnou vyspat. Pokusil se mě i líbat, ale já ho odstrčila a řekla mu, že ho beru jen jako kamaráda a chci, aby to tak zůstalo. Byla jsem z toho celkem vyplašená, ale naštěstí se sebral a odešel domů.

V práci se mnou nikdo nemluví, zažívám peklo

Tu noc jsem skoro nespala a přemýšlela, co udělám, a ke všemu jsem měla strach, jak se bude Pavel chovat. Oprávněně. Když jsem přišla druhý den ráno do práce, skoro nikdo mě nepozdravil. A Pavel se na mě ani nepodíval. Prakticky celou pracovní dobu se mnou nikdo nepromluvil. Doma jsem se pak snažila ze své spolubydlící a kolegyně Simony vytáhnout, co se děje. I ona se mnou nechtěla moc mluvit, ale nakonec mi pověděla, o co jde.

Prý jsem vyjela po Pavlovi, a když mě odmítl, začala jsem mu vyhrožovat, že všem řeknu, že mě znásilnil. Nezapomněla dodat, že si o mně nemyslela, že jsem taková potvora. Byla jsem na dně. Marně jsem se jí snažila vysvětlit, že to bylo obráceně, a že on vyjel po mně. Už to trvá několik týdnů a stále se mnou nikdo nemluví. A já jsem z toho opravdu zoufalá. Po Pavlovi jsem chtěla vysvětlení, ale ten se mi jen vysmál.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články