Denisa (27): Přítele vydírá jeho bývalá manželka, jde na to přes syna

Denisa (27): Přítele vydírá jeho bývalá manželka, jde na to přes syna
Zdroj: pixabay.com

Denisa se zamilovala do ženatého Honzy. Ten se vzhledem k nefungujícímu manželství rozhodl nechat rozvést. Jeho exmanželka však dlouho odolávala a dělala problémy. Nakonec na rozvod přistoupila, ale problémy pokračují dál. Co se v tomto příběhu odehrává?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 30. 05. 2020 08:00

S Honzou (35) jsem se seznámila před dvěma lety. Byl tehdy ženatý, ale v manželství jim to delší dobu nefungovalo. Stýkali jsme se a bylo nám spolu dobře. Honza se rozhodl, že podá žádost o rozvod. O mně se raději nezmínil, protože by mu jeho manželka udělala peklo.

Vykoupený rozvod

Rozvod se táhl poměrně dlouho, protože mu jeho žena dělala problémy a nechtěla ho podepsat. Honzova exmanželka byla náročná, nikdy nepracovala a nechávala se celou dobu živit. Ani při rozvodovém řízení nebyla zrovna skromná, ale Honza na její podmínky a výši alimentů přistoupil. Chtěl už mít pokoj.

Exmanželka chce stále víc a víc, a jde to na chytře

Ale rozvodem to neskončilo. Zpočátku všechno fungovalo dobře, jenže po pár měsících, začala jeho ex zvyšovat své požadavky a diktovala, co všechno má Honza zaplatit. Dokonce se nestyděla jet k moři a říct si o peníze na novou ledničku. Honza se jí snažil, co nejvíc vyhovět. A věděl taky proč. Už několikrát mu řekla, že pokud nebude po jejím, tak už Honzíka, jejich syna, nikdy neuvidí.

Často se teď kvůli tomu hádáme. Vím, že má Honzíka moc rád a bojí se, že by ho nemohl vídat, ale tohle už je přes čáru. A i když soud nařídil, co nařídil, Honza ví, že jeho exmanželka je schopna Honzíka proti němu očkovat. Přesto si myslím, že tohle není řešení. Plánujeme rodinu a nedovedu si představit, jak to bude fungovat, až se nám jednou narodí vlastní dítě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články