Petra (35): Nejlepší kamarádka svedla mého manžela, místo facky jsem jí dala životní moudro

Petra (35): Nejlepší kamarádka svedla mého manžela, místo facky jsem jí dala životní moudro
Zdroj: pixabay.com

Vztahy a manželství bývají složité. O tom ví své i pětatřicetiletá Petra, které její nejlepší kamarádka svedla manžela. Jak se k tomu postavila, a s čím se nám svěřila?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 11. 06. 2020 14:00

S manželem Leošem (42) jsme spolu čtrnáct let. Poznali jsme se, když mi bylo pouhých dvacet a okamžitě se do sebe bláznivě zamilovali. Užívali jsme si, jak nejvíc to šlo. Vždycky jsem se cítila přitažlivá a mohla mít kteréhokoliv muže, na kterého jsem ukázala, ale Leoš dostal přednost. Cítila jsem, že mám vedle sebe toho pravého.

Láska, která neznala hranic

O tři roky později jsme se vzali a otěhotněla jsem. O pár měsíců později se nám narodil syn Bruno. Byli jsme šťastní, že jsme takto znásobili naší lásku. Se synem jsme podnikali výlety a prováděli různé ztřeštěnosti. Před rokem nastoupil Leoš do nové práce a rodina šla trochu stranou. Pořád jsme si rozuměli, ale už jsme spolu netrávili tolik času a k sexu docházelo jen zřídka. Což u nás představovalo problém, protože jsme si oba rádi užívali a bude to znít asi hloupě, ale fyzický kontakt nás ještě více sbližoval.

Nachytala jsem ho s nejlepší kamarádkou

Jelikož manžel hodně pracoval, já měla o to více času na svoji nejlepší kamarádku Alici, se kterou se známe od dětství. Často k nám chodila na návštěvy, a když se narodil Bruno, hodně mi pomáhala. Měla jsem v ní velkou oporu. Jednou jsem byla s malým na výletě, ale protože hodně pršelo, vrátili jsme se domů dřív. Takové přivítání bych tedy nečekala. Nachytala jsem Alici v náručí mého Leoše. Nemohla jsem dýchat a šly na mě mdloby. Ona a můj milovaný manžel? Chtěla jsem v tu chvíli zůstat hrdá, a tak jsem ji jen chladně řekla, ať vypadne. Manžel něco koktal, ale já nechtěla nic slyšet.

S Leošem to vypadá na rozvod. Tohle byla až moc velká zrada. Moje ex nejlepší kamarádka, se ho stále snaží kontaktovat. Leoš neví, jak reagovat. Odpuštění se ale konat nebude, a já ji napsala: ,,Motýli a fascinace zmizí, a ty budeš postavena před soud. Každý sklidí, co zasel."

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články