Veronika (32): S přítelem máme pouze víkendový vztah. Jedna věc mi ale stále vrtá hlavou

žena, dívka
Zdroj: pixabay.com

Je známo, že vztahy na dálku nejsou pro každého. V těchto poměrech většinou převažují negativa. S těmi právě bojuje i dvaatřicetiletá Veronika, která má se svým partnerem vztah na víkend.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 07. 07. 2020 08:00

Jmenuji se Veronika a je mi 32 let. Mám přítele Pepu (35), který pracuje 200 km od domova a domů jezdí jen na víkendy. Máme na sebe hrozně málo času. Přítel přijíždí v pátek a v neděli v noci zase odjíždí. Ze začátku mi to nevadilo a hodně jsme se na sebe těšili, ale poslední dobou mi jedna věc vrtá hlavou.

Když je partner doma, chce odpočívat

Postupně zjišťuji, že čím déle je pryč, tím se všechno mění. Nemáme stejné přátele, a já potřebuji vedle sebe někoho, kdo mě podpoří i ve chvílích, kdy mi není dobře. Navíc když je Pepa doma, tak chce raději odpočívat, což na jednu stranu chápu, ale na druhou mě to hrozně štve. Nechce jet na výlet nebo něco podniknout.

Sex po telefonu a pochybnosti o milence

Náš sexuální život je sice v pořádku, protože se vidíme opravdu málo, a když Pepa přijede, tak si to hodně užíváme, ale to je tak všechno. Sex po telefonu v našem případě stále převažuje. A poslední dobou ve mně hlodá červíček pochybnosti. Zda třeba nemá milenku? Co když mě tímto po čase nemile překvapí a já udržuji vztah na dálku zbytečně?

Ať už ho miluji sebevíc, pochybností, že je vedle něho nějaká další, se poslední dobou nemohu zbavit. Jsme spolu dva roky a já ani nevím, jak reaguje v různých situacích, protože nikdy není vedle mě. Nad rozchodem někdy uvažuji, ale stále převládá pocit, že jednou se to změní a budeme denně v kontaktu, pěkně z očí do očí.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články