Tereza (28): Mám ženatého milence a jsem zamilovaná až po uši. Můj plán je jasný

žena, brýle
Zdroj: pixabay.com

Tereza se před třemi lety rozešla s přítelem, se kterým má dceru. A před rokem poznala muže, do kterého se zamilovala, ale má to háček. On je ženatý a má dvě děti. Co Tereza plánuje? A s čím se nám svěřila?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 27. 06. 2020 08:30

Jmenuji se Tereza a je mi 28 let. Mám dceru Elišku (5) a s přítelem jsme se před třemi lety rozešli, Elišce byli tehdy dva roky a bylo to velmi náročné období. A já jsem ráda, že mám tuhle životní etapu za sebou. Ale osud mi do života postavil dalšího muže. Před rokem jsem poznala Zdeňka, který je sice o něco starší, je mu 42, ale skvěle si rozumíme, a to ve všech ohledech.

Manželství jim nefunguje

Už delší dobu cítím, že on je ten pravý. Jenže to má háček. Zdeněk je ženatý a má dvě děti, ale podle toho, co mi vypráví, a co spolu zažíváme, je zřejmé, že jim to v manželství nefunguje. Nedávno mi dokonce řekl, že mě miluje. Byla jsem nejšťastnější na světě. Popravdě jsem na to už delší dobu čekala, než se vysloví. A já jsem rozhodnuta, že se ho nevzdám.

Můj plán je jasný, rozvedu ho

Jeho žena s ním nic nepodniká a žijí vedle sebe spíš jako kamarádi, sex je tabu. Za to my si to pořádně užíváme. Chodíme do kina, jezdíme do přírody, na výlety a moje dcera si Zdeňka moc oblíbila. Jsem do něj zkrátka zamilovaná až po uši. Ale už mě přestává bavit se o něj dělit s jeho ženou, která o něj evidentně nemá zájem, a tak jsem se rozhodla, že ho rozvedu. Konečně mám totiž vedle sebe toho pravého, na kterého jsem celou tu dobu čekala.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články