Gita (38): Manžel je úspěšný a nutí nás žít snobský život. Skrývám před ním velké tajemství

Gita (38): Manžel je úspěšný a nutí nás žít snobský život. Skrývám před ním velké tajemství
Zdroj: pixabay.com

Gita má úspěšného a bohatého manžela, a tak se musí pohybovat v ,,lepších“ kruzích. Ona o to ale nestojí a touží po obyčejném životě. Proto to vyřešila po svém a před manželem má tajemství. Jaké?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 16. 06. 2020 14:00

Jmenuji se Gita a je mi 38 let. S manželem Standou (40) jsme se poznali před deseti lety, po roce známosti jsme se vzali a já otěhotněla. Standa mezitím úspěšně dokončil vysokoškolské studium a začalo se mu velmi dařit. S kamarádem rozjel úspěšnou firmu a od té doby mě i děti nutí žít na úrovni.

Manžel byl čím dál úspěšnější a já nemohla dělat to, co miluji

Před mateřskou jsem pracovala jako vedoucí jednoho obchodu. Byla jsem moc spokojená, měla jsem tam kamarádky a skvělé zázemí. Manželova firma byla čím dál úspěšnější, a proto mi zakázal vrátit se do práce. Začali jsme žít úplně jiný život. Děti chodí do prestižních soukromých školek a škol, a já se musela učit jezdit na koni a hrát golf. Mám všechno, na co si jen vzpomenu, ale nejsem šťastná. Chybí mi normální život a pokec s kamarádkami na hřišti.

Vyřešila jsem to po svém

Jednoho dne jsem to už nevydržela a rozhodla se, že nastoupím zpět do své bývalé práce. Zavolala jsem majiteli a ten mě s nadšením přijal zpátky. Samozřejmě pracuji tajně, aby o tom manžel ani děti nevěděli. Sice tam nemohu být stále, a mám i výčitky, ale je to přesně to, co jsem potřebovala. Nechci být neustále odtržená od reality a náš život už mi lezl krkem. Tak jsem to prozatím vyřešila po svém.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články