Linda (33): Manžel se nezajímal o mě ani o děti. Tak jsem to vyřešila po svém

žena, muž, polibek
Zdroj: pixabay.com

Linda se po pětiletém manželství cítí bezcenná. Její manžel se nevěnuje ani jí, ani dětem. Raději tráví čas u televize nebo v hospodě. Linda si potřebovala zvednout sebevědomí, a tak to vyřešila po svém.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 01. 07. 2020 13:00

S Karlem (35) jsme pět let manželé. Ale známe se mnohem déle. Skoro deset let. Ze začátku byl náš vztah plný zamilovanosti. Pak se nám narodila dcera Magdalénka (4) a syn Jiřík (2) a najednou naše manželství nebylo ani růžové ani romantické.

Manžel nás hodil přes palubu

Mého muže nezajímám já ani naše děti. Když se vrátí z práce domů, lehne si na gauč a kouká na televizi. A když náhodou skončí v práci dřív, tráví čas v hospodě. Já na něj čekám s večeří a pak se klasicky pohádáme. Karel jde spát, ráno se mi omluví, slíbí, že se změní, a že se bude více snažit. A hned večer jsme tam, kde jsme byli. V sexu je to obdobné.

Mám milence, ale na sex je prozatím čas

Proto jsem to vyřešila po svém a našla si milence. Nechci rozbíjet manželství, ale aspoň takto si zvedám dávno ztracené sebevědomí. Nemyslím si, že by Karel něco poznal. A já se vracím domů spokojená. Na sex ještě nedošlo, známe se teprve tři týdny, ale i tak je to moc fajn. A já vím, že o mě někdo stojí.

Když už jsem to nevydržela a pokusila jsem si s Karlem promluvit, řekl mi, že děti moc řvou, a že já se o něho málo zajímám. Přitom má doma hotový all inclusive. Na druhou stranu si říkám, že oba to cítíme stejně. Já mám pocit, že se nezajímá o mě a on má pocit, že se nezajímám o něj. Já sama s tím však nepohnu. Chtít musí oba! Ale zatím si nechám v záloze svého pana tajného.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články