Lucka (26): Nacvičovala jsem taneček pro přítele, když do pokoje vešel přítelův bratr. Mělo to nečekané pokračování

Lucka (26): Nacvičovala jsem taneček pro přítele, když do pokoje vešel přítelův bratr. Mělo to nečekané pokračování

Lucka bydlela v bytě se svým přítelem Daliborem a jeho bratrem a společně se starali o domácnost. Jednou si ve svém pokoji nacvičovala striptýz, aby večer svedla Dalibora, jenže omylem to zahlédl jeho bratr Standa a rázem bylo všechno jinak.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 07. 2020 16:30

Když jsem po maturitě nastoupila na vysokou školu, hledali jsme si s přítelem Daliborem byt. Všechno pro nás bylo moc drahé, i když jsme si přivydělávali, nemohli jsme si dovolit byt jen ve dvou. Nakonec jsme našli jeden, který měl víc pokojů, a Dalibora napadlo, že by s námi mohl bydlet jeho brácha Standa. Bylo to dobré řešení, a navíc byla sranda.

Já jsem ale nehodlala mít veškerou domácnost na starosti sama, takže jsme zavedli týdenní služby a střídali se. Standa si občas vodil domů nějaké slečny, ale většinou to byly jen známosti na pár dnů a nic víc z toho nebylo.

Nechtěli jsme nic měnit

Když jsme si po škole našli práci, nenapadlo nás, že bychom se přestěhovali, takhle nám to vyhovovalo a dost jsme ušetřili. Standa si dokonce našel stálou přítelkyni a občas u nás přespávala. Jednou večer mě napadlo, že bych chtěla Daliborovi předvést striptýz. Nevěděla jsem moc jak na to, a tak jsem koukala na internet a inspirovala se. Nikdo nebyl doma, a tak jsem si vzala erotické prádlo a pustila hudbu. Vlnila jsem se a koukala u toho do zrcadla a přišlo mi, že mi to docela jde. Když jsem se otočila, ve dveřích stál Standa a koukal na mě skoro s otevřenou pusou.

Nečekala jsem to

„Ježišmarjá Stando,“ vykřikla jsem a rychle se zakryla. I když jsme se už viděli v plavkách a omylem v koupelně, tohle bylo něco jiného. Jenže Standa zavřel dveře a šel ke mně blíž, absolutně beze slov. Srdce mi strašně bušilo a když mi vzal deku, kterou jsem držela a nechal ji spadnout na zem, podlehla jsem mu úplně. Hrozně jsme v tu chvíli riskovali, ani jsme nezamkli byt, ale na to jsem si v tu chvíli nevzpomněla.

Když bylo po všem, řekl jen: „Já musel“ a já to cítila stejně. Večer přišel Dalibor a na nějaký striptýz jsem už neměla náladu. Myslela jsem jen na to, co jsme se Standou provedli, a mísily se ve mně smíšené pocity. Měla jsem výčitky a zároveň jsem se od té doby na Standu dívala jinak. Už to nebyl jen Daliborův brácha, byl to chlap, se kterým jsem se nečekaně vášnivě pomilovala, a vzrušuje mě pokaždé, když se na něj podívám. Myslím, že on to má stejně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články