Zdeňka (37): Našla jsem v pračce kalhotky, které nám obarvily prádlo. Bohužel nebyly moje

Zdeňka (37): Našla jsem v pračce kalhotky, které nám obarvily prádlo. Bohužel nebyly moje

Zdeňka se velice divila, když přišla domů a zjistila, že její manžel dal prát prádlo. Pochválila ho a byla ráda, že jí konečně začal pomáhat. Jenže on to dělal s jiným úmyslem a nepovedlo se mu to.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 31. 01. 2021 06:30

Záviděla jsem manželovi, že má nařízený home office. Ráno nemusel vstávat tak brzo a u počítače seděl v teplákách. Akorát se mi nelíbilo, že pokaždé, když jsem přišla domů, byl všude binec.

Je strašně nepořádný

Na stole se povalovalo několik talířů a hrníčků, jak kdyby se k nám chodilo najíst pět lidí, to všechno bylo ale po Martinovi. Domlouvala jsem mu, aby to alespoň dával do myčky a pomáhal mi. On s tím měl problém a dost často jsme se kvůli tomu hádali.

Hádali jsme se

„Já jsem ale také v práci,“ vymlouval se, což jsem chápala, ale já vždycky po práci musela všechno uklízet a nikdo se mě neptal, jestli jsem unavená. A to tu ještě nebyl takový nepořádek. Každopádně po naší poslední hádce jsme spolu nemluvili tři dny, až jsem jednou přišla z práce a stal se zázrak.

Martin pral. Koukala jsem na to nevěřícně a ptala jsem se ho, co se stalo. „Nic se nestalo, posbíral jsem věci u postele a řekl jsem si, že je vyperu,“ odpověděl a objal mě kolem ramen, že se už nechce hádat. Byla jsem opravdu ráda, i když jsem si všimla, že dal prát na šedesát stupňů místo na čtyřicet.

„Doufám, že se to nesrazí,“ namítla jsem, ale už jsem to nechala dojet. Za to, že se rozhodl mi pomáhat, jsem šla na oplátku prádlo pověsit, ale jak jsem otevřela pračku, zhrozila jsem se.

Tomu bych fakt nevěřila

Moje bílá košile, bílá trika a jeho světlé oblečení bylo narůžovělé. Rychle jsem všechno vyndávala a v šoku jsem koukala na tu hrůzu, když vtom na mě vypadly červené kalhotky. Nejhorší na tom je, že nebyly moje.

Donesla jsem před Martina tu kupu růžového oblečení, zatímco on ležel u televize jako největší frajer, a když to viděl, lekl se. „Co to je?“ ptal se, vůbec to totiž nepochopil. „To nevíš, že se nemá prát červené prádlo s bílým?!“ řekla jsem naštvaně a hodila jsem po něm ty kalhotky. Martin se ani nesnažil zapírat. Prý měl po naší hádce vztek a udělal chybu.

Ano, chybu přímo v našem domě, kam si pozval nějakou běhnu, která mu asi strčila do kapsy kalhotky. Jelikož bylo jeho oblečení cítit, chtěl ho vyprat, abych na to nepřišla, a protože toho měl málo, přidal k tomu ten hlupák i moje oblečení. Tohle se snad nestává ani v těch nejblbějších filmech.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články