Marieta (30): S ženatým milencem jsme se dohodli, že půjde jen o sex. Už to ale nezvládám

Marieta (30): S ženatým milencem jsme se dohodli, že půjde jen o sex. Už to ale nezvládám
Zdroj: Freepik

Marieta si začala s mužem, který jí hned na začátku řekl, že má rodinu. Nastavil pravidla, která musela Marieta dodržovat. Myslela si, že jde jen o sex. Pak si jednoho dne uvědomila, že ho miluje.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 12. 04. 2021 07:30

Když jsem s Liborem (34) začínala, šlo čistě jen o milenecký poměr. Jasně mi řekl, že svoji ženu nikdy neopustí. Dokud jsem do něj nebyla zamilovaná, nevadilo mi to.

Na rovinu mi řekl, že se nerozvede

Potkali jsme se před pěti lety na jednom večírku. Pracuji v cateringové firmě, která ten večer zajišťovala občerstvení. Současně jsem byla jednou z těch, která smetánku obsluhovala. Byl to Libor, kdo mě oslovil. Dal se se mnou do řeči a vtipně komentoval lidi, kteří si na večírku hráli na bosse.

Po hodině, co jsme se spolu bavili, se ukázalo, že je to zajímavě smýšlející muž. Ve firmě sice zastával důležitou funkci, ovšem jako člověk byl zcela obyčejný. Když si řekl o mé telefonní číslo, neváhala jsem. Ozval se za další dva dny. Pozval mě na prachobyčejnou procházku u řeky. Bylo mi s ním dobře.

Ještě ten večer jsme skončili na hotelu. Sex s ním byl plný vášně. Než jsme se rozloučili, řekl mi důležitou věc: „Mám ženu a dvě děti. Miluju je nade všechno. My dva se můžeme stýkat, ale nic vážného od toho nečekej.“ Trochu mě to zamrzelo, ale na druhou stranu jsem ocenila jeho upřímnost. Koneckonců to byl on, kdo podváděl rodinu.

Zamilovala jsem se do něj

Jakmile jel na nějakou služební cestu, bral mě s sebou. Díky němu jsem se podívala na místa, která bych nikdy nenavštívila. Třeba Dubaj jsem znala jen z televize. Zahrnoval mě drahými dárky, dával mi najevo svoji náklonnost.

V našem vztahu panovala předem daná pravidla. Nikdy jsem mu nesměla volat. Také odmítal řešit budoucnost. Jen chtěl, abych si s ním užívala. První dva roky jsem to docela zvládala. Stále jsem si připomínala, že nejde o vážný vztah. „Má tě jen na sex, tak to neřeš,“ říkávala jsem si.

Zatímco on se vracel domů ke své ženě a dětem, na mě nikdo nečekal. Když jsem ho chtěla třeba jen slyšet, musela jsem vyčkávat, než zavolá. Začínalo to být velmi frustrující. Proč? Ano, zamilovala jsem se do něj. A to pořádně!

Pravidla jsem porušovat nechtěla, znamenalo by to jediné. Konec. Ten jsem si ze všeho přála nejmíň, i když jsem věděla, že z toho vlastně nikdy nic víc nebude. Rodina je pro něj na prvním místě. Já nevím, co dál. Vážím si jeho citu ke mně, ale současně mě to velmi ničí. Tak moc toužím po lásce a vztahu se vším všudy, ale vím, že on mi ho nemůže nabídnout.

Nesmím porušit pravidla

Někdy si říkám, jestli by nebylo lepší odejít. Zpřetrhat všechny kontakty, abych se už netrápila. Proč být ve vztahu, který vlastně nikam nevede? Připadám si, jako bych chodila kolem cukrárny a za výlohou byl dort, na který mám šílenou chuť. Ale kdykoliv projdu, obchod je zavřený a já se na dort musím dívat jen přes výlohu.

Když to ukončím, věřím, že mi bude ještě hůř. Pokud ve „vztahu“ zůstanu, nemohu se věnovat vlastnímu životu. Začít normální vztah, založit rodinu, mít děti. Ze zoufalství mě napadá, že bych jeho ženu přece jen kontaktovala, aby se ledy hnuly. Stačilo by ji jen trochu nahlodat. Jsem zcela bezradná. Nevím kudy kam. Lituji dne, kdy jsem ho poznala...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články