Anální sex: 4 nejlepší polohy, díky kterým si to zaručeně užijete

Anální sex: 4 nejlepší polohy, díky kterým si to zaručeně užijete

Anální sex je vítaným zpestřením postelových radovánek, a když se provádí správně, přináší hodně potěšení oběma zúčastněným. Zahoďte stud a pusťte se směle do toho. Přinášíme vám čtyři polohy, při kterých si přijdete na své.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 22. 03. 2021 18:00

Důležitou podmínkou u análního sexu je to, aby nebyl prováděn nasucho. Rozhodně doporučujeme lubrikační gel, tělový olej (výborný je třeba kokosový), a pokud nic z toho nemáte, tak neváhejte použít alespoň vlastní sliny. Lubrikace je zejména v této oblasti důležitá, aby partnerka nebyla poraněná a užila si to se vším všudy.

Prsty

Kdo anální sex nikdy nezkoušel, doporučujeme nejdřív požádat partnera, aby začal prsty. Ideálně, když si lehne vedle vás, a zatímco vás líbá, tak jedním prstem krouží zlehka okolo konečníku. Dráždění v této oblasti dělá divy, takže jak budete cítit, že jste připravená, nasměrujte partnera dovnitř. Začněte jedním prstem, a pokud si na to troufáte, přidejte druhý, třetí. Budete si pak více věřit, až dojde na samotný anální sex. Tip: Prsty může nahradit i menší vibrátor, fantazii se meze nekladou.

Misionář

Skvělá poloha, hlavně pro začátečníky. Žena se cítí jako při klasickém sexu, ale lepší je dát pod zadeček polštář, aby byl trochu výš. Výhoda této polohy je, že se u toho ještě můžete hravě uspokojovat sama. Nebo pokud partner zvládá víc věcí najednou, nechte to na něm. Tip: Dejte nohy k sobě, narovnejte je a opřete o ramena partnera. Muže toto velice vzrušuje.

Z boku

Anální sex je velice intimní záležitost a tato poloha je pro něj jako stvořená, pakliže se žena necítí komfortně a stydí se. Pokud vás partner obejme zezadu a přivine co nejvíce k sobě, stane se z celého zážitku mnohem osobnější záležitost. Tip: Muž má volné ruce, kterými může dráždit vaše prsa. Spokojenost zaručená.

Na čtyřech

Tzv. poloha na pejska se asi vybaví každému, když se řekne anální sex. Kdo má ale problém se takto partnerovi nastavit, máme pro něj skromnější variantu. Lehněte si na břicho a vyšpulte zadek. Partner si na vás lehne a zezadu do vás vstoupí. Pro spoustu žen je důležité cítit blízkost muže, takže když vás přitom bude líbat na krku, vyšplháte se společně na vrchol blaha. Tip: Pokud si na to troufáte, opřete se o předloktí a pomozte partnerovi vlastními přírazy.

Nahoře, ale zády k partnerovi

Dopřejte svému miláčkovi výhled, na který jen tak nezapomene. Vyskočte na něj, otočte se zády a zaujměte polohu do dřepu. Chodidla máte pevně zapřená a jen nadzvedáváte zadeček. Při této poloze si tempo určujete vy sama. Tip: Partnerova varlata máte krásně nadosah, zapojte ruce a vychutnejte si společnou jízdu.

A která je vaše oblíbená poloha? Dopřáváte si anální sex nebo jste ještě nenašli odvahu? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články