Muži versus ženy: 10 zpovědí o ideálním milování. Je lepší romantika, nebo rovnou tvrdě na věc?

Muži versus ženy: 10 zpovědí o ideálním milování. Je lepší romantika, nebo rovnou tvrdě na věc?

Každý z nás jistě slyšel rčení, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Muži jdou rádi na věc a ženy potřebují romantiku. Je tomu ale skutečně tak? 5 mužů a 5 žen se nám svěřilo, jak podle nich vypadá ideální milování.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 03. 2021 16:00

Podle studie německých odborníků z Ruhr-Universität v Bochumi, kterou zveřejnil web Gesundheitstrends.com, dávají muži v posteli přednost emočně labilním ženám. Prožívají totiž silnější emoce, které se navíc nebojí dát najevo. A to je v sexu žádoucí. Ženy zase preferují drsnější partnery, již ale dokážou věnovat zvýšenou pozornost detailům. Jakému milování dávají přednost účastníci naší ankety? A jak jste na tom vy?

Ideální sex: Takhle to vidí ženy

Tereza (38, účetní): Já jsem asi stará škola, ale pro mě je důležité, aby partner navodil tu správnou atmosféru. Potřebuji, aby mě předtím sváděl a dal mi najevo, jak po mně touží. Samozřejmostí je pěkná hudba, přítmí a něžné milování.

Jitka (33, podnikatelka): Nikdy bych to do sebe neřekla, ale jednou byl partner sprostý a se mnou to dělalo neskutečné divy. Od té doby to vyžaduji. Vzrušuje mě, když se promění v náruživého chlapa, který si se mnou dělá, co chce. Pak jsme zase normální.

Aneta (31, lékárnice): Ideální milování? Dlouhá předehra, klidně hodinu. Víc než samotný styk se mi líbí právě to, co tomu předchází. Líbání, hlazení, provokování, a hlavně oční kontakt. To mě nažhaví nejvíc.

Andrea (29, květinářka): Já na romantiku nikdy moc nebyla. Jednou jsme s přítelem zapálili svíčky a pustili si zamilované písničky, ale po minutě jsme oba vyprskli smíchy. Tohle není nic pro mě. Mám ráda, když se na mě chlap vrhne a užíváme si divokou jízdu.

Dana (35, učitelka): Jsem žena, která má city, takže u mě funguje jen milování, ze kterého je cítit láska. Určitě u mě neobstojí někdo, kdo se v posteli snaží trhat rekordy v rychlosti. Můj první partner mě u toho hladil a říkal, jak mě miluje. Lepší milování jsem nezažila, s láskou na něj vzpomínám.

Ideální sex: Takhle to vidí muži

Aleš (43, truhlář): Ideální milování? Kdyby manželka udělala veškerou „práci“ sama a já si to jen užíval. Stačila by půlhodinka, nic extra dlouhého. A kdyby mi pak ještě donesla pivo, to by bylo nejlepší. To se ale ještě nestalo.

Marek (28, číšník): Miluju, když u toho partnerka nahlas křičí. Měl jsem jednu přítelkyni, která byla potichu jako myška. Po pár minutách jsem to vzdal, ale ona tvrdila, že si to užívala. Pro mě je ale křik a sténání nejlepším oceněním.

Stanislav (29, IT technik): Já předehru vyžaduji. Nemám rád, když se ženy soustředí jen na tu jednu erotogenní zónu. Naopak mě vzrušuje, když se věnují všemu okolo a tu podstatnou část schválně vynechávají. Nejlepší milování trvá aspoň dvě hodiny, se vším všudy.

Honza (39, realitní makléř): Žena chce dlouho hladit a pro mě je to povinná rutina, kterou většinou přetrpím. Nejlepší by bylo, kdybychom na to vlítli bez zbytečných okolků. Prostě tady a teď. A hlavně, kdyby přišla ona sama, že se chce milovat, a ne, že si o to říkám jen já.

Jarda (32, obchodník): Sex mám rád rychlý a tvrdý. Když mi partnerka zaryje nehty do zad nebo mě tahá za vlasy, to je nejvíc. Musí to být divoké, žádná nuda. Prostě přes den světice, v posteli dračice. A hlavně nějaké sexy prádlo, žádné bombarďáky.

A co pro vás znamená ideální milování? Máte to rádi se vším všudy, nebo se soustředíte pouze na cíl? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články