Anální milování: 9 odvážných žen se podělilo o své zkušenosti

Anální milování: 9 odvážných žen se podělilo o své zkušenosti
Zdroj: Freepik

Anální sex je pro mnohé páry stále tabu. Většinou tomu tak bývá ze strany partnerek. Jak se ale při análním milování uvolnit a jak vlastně ve skutečnosti probíhá? Devět žen nám prozradilo své intimní zkušenosti.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 13. 03. 2021 16:21

Anální sex patří k méně obvyklým milostným praktikám, podle průzkumu agentury Ipsos (proveden byl na 1100 respondentech, pozn. red.) je preferovanou aktivitou pro 4,1 procenta mužů a 2,2 procenta žen. Jaké jsou zkušenosti a názory něžného pohlaví na tento typ milování?

Soňa (21, studentka): Se mnou se přítel rozešel jen proto, že jsem s ním nechtěla provádět anální sex. Hrozně jsem se toho bála a místo pochopení jsme museli od sebe.

Jitka (24, studentka): Když je partner ohleduplný, dělá mi to dobře. První vteřiny jsou vždy divné, pak se to ale rozjede. Musím u toho akorát ležet na zádech, abych měla aspoň pocit, že jde o klasický sex.

Markéta (25, pošťačka): Já z toho mám hrůzu. Před rokem jsem to vyzkoušela víceméně omylem. Měli jsme zrovna vášnivý sex, když ze mě přítel vystoupil, aby mě poškádlil, pak zapřel moje nohy o svá ramena a prudce do mě vnikl. Bohužel se trefil přímo "tam" a já vyjekla bolestí. Tekla mi krev a od té doby mám problémy při vyprazdňování. Za mě už nikdy víc.

Eva (28, zdravotní sestra): Nikdy bych tohle partnerovi nedovolila. Přijde mi to krajně nehygienické a nedovedu si představit, že by se mě tam dole dotýkal, nebo nedej bože do mě pronikal. Prostě nikdy! Partner to naštěstí respektuje.

Marie (29, prodavačka): S přítelem v sexu experimentujeme, ale jsou tři polohy a praktiky, které u nás vedou. Jednou z nich je anální sex. Musíme u toho ale dodržovat dvě podmínky. Zásadně se předtím namažu kokosovým olejem, a hlavně musí být zhasnuto. Nemůžu se totiž zbavit pocitu, že se stane nehoda.

Tereza (29, manikérka): U nás ve vztahu jsem to byla já, kdo o to první požádal. Miluji to. Dříve jsem potřebovala více času na zahřátí, ale teď na to kolikrát vlítneme během vteřiny. Líbí se mi to víc než klasický vaginální sex.

Alena (31, policistka): Jednou jsme se s manželem koukali na nepřístupný film, kde jednu ženu uspokojovali dva muži. Jeden klasicky, druhý análně. Manžel z toho byl úplně hotový a chtěl to zkusit. Místo druhého muže jsme ale použili vibrátor. Nic mi to neříkalo, ale předstírala jsem, že to bylo fajn.

Jana (32, grafička): Milování zezadu není nic, po čem bych toužila, ale partnerovi to jednou za měsíc dopřávám. Využívám na to dny, kdy mám menstruaci.

Monika (41, prodavačka): Manžel mě o to požádal poprvé po dvaceti letech manželství. Musela jsem si dát tři skleničky vína, abych se uvolnila. Pořád jsem hlídala, aby se něco nestalo. Pro mě to bylo divné, ale on se tvářil nadšeně.

A jak jste na tom s touto praktikou vy? Musíte se do ní nutit, nebo je to pro vás běžné? Napište nám na e-mail redakce@lifee.cz nebo do diskuze.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články