První milování s novým partnerem: Jak se připravit na noc s velkým N?

pár, muž, žena, polibek, voda
Zdroj: Pixabay
Prvního sexu s novým partnerem se nebojte.Věřte, že on se bojí více než vy.Stačí se hezky upravit a budete se cítit dobře.Za chvilku nervozita opadne.+ 1 fotka+ 2 fotky

V sexu už jste zkušená dračice a stejně jste nervózní, když má dojít na první intimnosti. Obava je to vskutku zbytečná, jelikož ke sblížení většinou dochází, když to chcete oba, tudíž jste i oba nervózní. Jak se na první milování s novým protějškem připravit?

Jana Jánská
Jana Jánská 03. 11. 2020 14:15

Žiletka na prvním místě

Je naprosto nezbytné, aby vaše nožky byly co nejhladší. Pokud nebudou, budete z toho vy akorát tak nesvá. Dbejte i na hezky upravené intimní partie a pochopitelně i podpaží.

Úprava zevnějšku

Nebojte se na make-up pořádně přitlačit. Před nocí s velkým N vás jistě pan Božský vezme někam na večeři a večerní líčení je, jak známo, výraznější než to denní. Dejte si záležet na vykreslení obočí i kontrování obličeje. Neměla byste zanedbat ani vlasy. Kadeřníkovi musíte zavolat včas.

Buďte ženou

Žádný muž neocení, když má na sobě žena kalhoty, proto přemluvte samu sebe a oblečte si šaty. Nemusí mít velký výstřih, ať nevypadáte příliš lacině, ale když budou končit nad koleny, je to pro vás ideální. Uvidíte, že na vás bude moci oči nechat.

Smysl pro humor

Ano, jistě. Předchozí tři body jsou samozřejmě důležité, ale jestli mužům, ale i ženám něco imponuje, je to kombinace sex-appealu se smyslem pro humor. I kdybyste si dala víc vína a pak se celý večer chichotala, vůbec to není na škodu.

Kvalitní prádlo

Po večeři se odeberete někam, kde proběhne to, na co oba netrpělivě čekáte. Sex. Upravená a najedená jste. Teď už stačí se parádně předvést. Pod vašimi svršky by nemělo chybět spodní prádlo ideálně patřící k sobě. Někteří muži preferují krajku, jiní zase jednoduchost. Je to na vás, jak ho odhadnete.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články