Radovan (46): Byl jsem své ženě nevěrný. Milenka mi předala velmi nepříjemnou věc

muž
Zdroj: Freepik.com

Radovan byl své manželce vždy věrný. Nikdy netoužil po tom mít milenku. Když ale jeho žena jednou odjela na pár dní pryč, jeho kamarád vymyslel program. Šli na večeři s dvěma ženami, kdy jedna z nich byla milenkou kamaráda. Radovan se nechal unést sílou okamžiku a vyspal se s druhou ženou. Za pár dní ale zjistil velmi nepříjemnou věc. Co se stalo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 10. 2020 16:30

Jsem šťastně ženatý už dvacet let. Manželka Helena je skvělá ženská. Bohužel dvacet let manželství je dlouhá doba a já se chtěl pobavit. Nikdy jsem nevěru neuznával, ale nakonec jsem to zkusil.

Nevinná večeře

Helena měla naplánovaný prodloužený víkend s kamarádkami. Jely někam na wellness pobyt. Můj dobrý kamarád Lukáš se na to velmi těšil. Naplánoval program totiž i pro nás dva, až ženy odjedou. On byl jeden z těch, co měl i milenku. Zdali to jeho žena věděla, nebo to jen úspěšně tajil, to nevím. Každopádně milenecký vztah měl roky.

On je stejně starý jako já, ale milenka je skoro o deset let mladší. Konec konců, měl jsem ji poznat. Jeho plán pro nás dva byl takový, že jeho milenka má kamarádku a všichni půjdeme na společnou večeři. Lukáš se smál a říkal mi:, ,Co se bude dít potom, to se necháme překvapit.“

Musím uznat, že jak jeho milenka Tamara, tak kamarádka Marie byly krásné ženské. Mezi Lukášem a Tamarou byla cítit veliká vášeň. V duchu jsem mu to možná začínal trochu závidět. My s Marií jsme si také padli do oka. Nejen že byla krásná, ale byla i chytrá a zábavná.

Zkusil jsem si nevěru

Stalo se to, co jsem nikdy za dvacet let manželství neudělal. Podvedl jsem svoji ženu. Milování s Marií bylo zkrátka jiné, než jsem znal. Přeci jen, už jsme si s manželkou byli všední. Sešli jsme se pouze dvakrát, pak jsem z toho rychle vycouval. Nechtěl jsem to mít jako Lukáš. Zkusil jsem si jinou ženu a vím, že ta moje je stejně nejlepší.

Helena se měla za dva dny vracet, už jsem se na ni velmi těšil. Tížil mě sice pocit viny, ale přesvědčoval jsem sám sebe, že se vlastně nic nestalo. Nikdy se to nedozví, ujišťoval jsem se. Doma jsem uklidil a navařil. Nemělo to být moc nápadné, aby nepojala podezření, že jsem něco provedl.

Když přijela domů, první, po čem toužila, bylo jídlo a sex.  Uvědomil jsem si, jak moc ji miluji. Jenže asi za tři dny jsem se se začal velmi drbat na genitáliích. Hodně mě tam něco svědilo, nedalo se to téměř snést. Musel jsem to důkladněji prozkoumat, všiml jsem si, že mám na slipech černé tečky.

Nečekaný společník

Na internetu jsem začal hledat, co by to mohlo být. Téměř na sto procent to byly filcky. Přenášejí se pohlavním stykem. Marie! Mám je od ní. Pak mi došlo, že jsem spal i se svojí ženou, takže jsem je předal určitě i jí.  Teď to celé praskne. Zpanikařil jsem, nevěděl jsem, co budu dělat.

Jako první jsem si musel koupit speciální krém, kterým se jich zbavím. Dočetl jsem se, že musím vyčistit celou domácnost nějakým přípravkem, aby pochcípaly. Jsem každý den jak na trní, kdy se Helena ozve s tím, že má filcky taky. Jsem připraven zatloukat, protože kvůli jedné chybě bych všechno ztratil. Jsem ponaučen a snad i vyléčen.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články